SØK
FORSIDE
OM OSS
PRODUKTER
REFERANSER
KONTAKT OSS
LAST OPP FILER
TILBAKEMELDING
CASE STORIES
VIDEO

 

Visius heter i dag Nonbye Norge AS. Vi har blitt del
av en organisasjon som dekker hele Skandinavia. Som tidligere kan vi
fortsatt tilby deg som
kunde å følge dine behov
for synlighet etter ønske
og behov
Les mer...

 

     
 

Skilt skal
skape oppmerk-somhet

Hos Nonbye er vi 90 medarbeidere, som elsker utfordringen ved å skape økt oppmerksomhet for våre kunder. Vi ser på oppgaver med nye øyne, så vi finner frem til uttrykk, som gjør inntrykk.

Løsningen er nemlig å fastholde en gjennomgå- ende visuell identitet på alt fra navneskilt, fasadeskilt, bilreklame, storformat- print, folie, reklameskilt eller kampanjer.

Resultatet er at du blir synlig og får eksponert din profil. Det gir synergi og gjennkjennelighet i trafik- ken, i butikken eller på fasaden – og på den måten vil dine kunder enklere vite hvem du er og hvor de kan finne deg.

Ønsker du å få utbytte av dine reklamekroner eller reklameskilt, så la oss gi deg et tilbud på dine opgaver og på hvordan vi som totalleverandør av skilter, kan skape økt oppmerksomhet rundt din visuelle profil. For som vi sier; synes du ikke, finnes du ikke! Klar til en kopp kaffe?

 

Kontakt:
Tel: 23 39 19 80
mail@nonbye.no

 

 
     

God sommer!

     
god sommer
     

Vi i Nonbye Norge ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer.

I juli er våre åpningstider 0900 - 1500.

Calix roof boxes.

     
Tesla roofbox

Nonbye donerer penger til nye brønner i Sierra Leone.

     
Vann er kilden til liv!
     

Nonbye gir 60.000 til et veldedig prosjekt i Sierra Leone. Pengene går til etablering av nye brønner, noe som kan forsyne mange familier med ferskvann. Nye brønner kan bidra til å sikre overlevelse og læring hos barn og unge i nærområdet.

Hvert år går mange barn glipp av utdanning på grunn av sykdom forårsaket av dårlige sanitærforhold og mangel på tilgang til rent vann. Det er ofte barnas oppgave å hente vann, noe som kan ta flere timer hver dag og sette barna i stor risiko. Samtidig stjeler det tid fra skole og lekser. Vannrelaterte sykdommer som diaré og kolera bidrar til høy dødelighet blant barn. Dette er sykdommer som lett kunne ha vært forhindret, og som påvirker de mest sårbare.

Donasjonen er gjort gjennom den internasjonale bistandsorganisasjonen Plan. Prosjektet som Nonbye i Norge, Sverige og Danmark støtter i år, er drevet av Plan Norge. Under  er en video fra et lignende prosjekt i fjor, hvor man får inntrykk av både de utfordringer og viktige forbedringer i etablering av tilgang til friskt vann gir.

Se video

 

Vil samarbeide med en partner som fortsatt er her om fem år!

     
Ringnes - en av mange Leaseplan kunder
     

Even Thorstensen hos LeasePlan as mener det ikke er viktigst å velge billigst, men riktigst. Selskapet som forvalter nesten 40 000 biler på årsbasis, ønsker en partner som ikke forsvinner fra markedet. En fornyet kontrakt med Nonbye Norge as er tegn på tillit og kvalitet.

Les mer i fagtidsskriftet Profilering

 
 

ICON nye treningsstudioer – litt av en profileringsøvelse!

     

ICON

Når SATS og Elixia slo seg sammen var det ett krav fra konkurransetilsynet at 11 avdelinger måtte skilles ut. 9 av disse avdelingene ble samlet og videreført innunder den nye kjedens navn - ICON. I juni 2014 var alt klart, og ICON kunne ta tak i det som skal være profil og markedsføringsgrunnlag. Men de hadde bare tiden og veien for å bli ferdige til fristen som var gitt for at all merking av de forhenværende kjedene skulle ned.

I kampens hete om å rekke deadline for profilering av kjeden, skulle markedssjefen finne samarbeidspartnere som hun skulle utvikle profilen sammen med, og forhørte seg om i bransjen. Når det kom til profilering, skilt- og dekor, falt valget på Nonbye as i Oslo.

Les mer i fagtidsskriftet Profilering

 

Kommunisere med interiør

     

PVC fri folie

Når interiørarkitekter oppdager skilt- og dekorbransjen, oppstår nye tanker. Idemyldring rundt konsepter, materialvalg og formater, skaper videreutvikling fra idé til produksjon.

Les mer i fagtiddskriftet Profilering her.

 

Nonbye Norge ekspanderer organisatorisk

     
nye ansatte
     

Gjennom de siste 2-3 årene har Nonbye Norge hatt en solid vekst knyttet til det norske og nordiske markedet. Denne veksten har medført at vi har besluttet å styrke den norske organisasjonen ytterligere for å møte denne økte etterspørselen.

Ved siden av økt oppdragsmengde innenfor profilering av kjøretøy, har også selskapet i denne perioden gjennomført store prosjekter knyttet til inn og utvendig skilting. Vi er derfor veldig godt fornøyd med å ha fått følgende kollegaer med på laget:

Martine Harsem, grafisk designer.

Anne Grethe Ruud, prosjektleder

Gjennom den organisatoriske veksten ser vi frem til å kunne påta oss ytterligere oppgaver både for eksisterende og nye oppdragsgivere.

 

Nonbye Norge AS

Robert Stenbro

 

Lilyhammer 2

     

helfoliert ferrari

I forbindelse med innspillingen av Lilyhammer 2, ble Nonbye Norge forespurt av Rubicon TV om å helfoliere en Ferrari fra rød til gul. 

Se Lilyhammer 2 på NRK og Netflix høsten 2013.

 

NYHET! PVC fri folie.

     

PVC fri folie

3M sin nye PVC frie print helfolierings folie Envision 480Cv3 med tilhørende laminat 8548 G, printet med miljøvennlig UV blekk.

For mer info, les her.

 

Norges Energi og Enerio Media...

     

strompatruljen

Nonbye Norge AS ble kontaktet av Emerio Media om helprofilering av 2 stk biler til Norges Energi. Tilbakemeldinger og respons ble så bra at Norges Energi ønsket enda 3 biler helprofilert med samme design.

 
Bilene er knall gule og godt synlige i trafikkbildet.

 

Wallmans Oslo ble nye...

     
Wallmans Oslo
     

Wallmans Oslo ønsket høsten 2012 å oppdatere design og farger i sine lokaler. Resultatet ble et nytt og spennende utseende, både utvendig og innvendig. Nonbye Norge AS stod for design, produksjon og gjennomføring av monteringen.

Se løsblad her (åpner pdf)

For mer info om Wallmans Oslo:

www.wallmans.no eller http://www.facebook.com/wallmansoslo

 

Vi har flyttet!

     
vi flytter
     

Mandag 1. oktober er Nonbye Norge AS på plass i nye lokaler i    Stålfjæra 26. Veksten selskapet har opplevd i kundeporteføljen de siste to årene, har medført at vi er tjent med å ha en montasjehall som kan ta større og flere biler enn hva tilfellet er i dag.  Se kart!

Tlf. nr. og mailadresser vil være det samme som tidligere, og vi vil være operative fra mandag morgen 1. oktober.

Ny post og besøks/leveringsadresse vil være som følger:

Nonbye Norge AS                                                                                  Pb 35 Kalbakken                                                                                      0901 Oslo

Nonbye Norge AS                                                                           Stålfjæra 26                                                                                      0985 Oslo

 

Jentetaxi - helfoliert rosa

     
rosa jentetaxi
     

Det er Sparebank 1 Oslo Akershus og P5 som står bak gratistilbudet "JENTETAXI". I fra midten av juni og ut juli skal 2 sjåfører fra Christiania Taxi veksle på å kjøre jenter trygt hjem fra onsdag til lørdag mellom    klokken 2200-0500.

Nonbye Norge AS stod for design og gjennomføring av folieringsjobben.

Den iøyenfallende bilen har fått mye oppmerksomhet i media:

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/rosa-bil-med-loesvipper-kjoerer-jenter-gratis-i-sommer-3805987.html

http://www.hegnar.no/kvinner/nyheter/article696288.ece

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/06/13/jentetaxi-har-kommet-til-oslo

http://www.facebook.com/jentetaxi

 

Ønsket striper - fikk dekor.

     
Baxter AS - profilering ga bedre 
arbeidsmiljø
     

Baxter AS ønsket å skjerme av vinduene for å hindre direkte innsyn ved bruk av striper i sandblåst folie. Resultatet ble noe helt annerledes. I bedriftens egen profil fant vi nøkkelen, som ikke bare hindret direkte innsyn, men også løftet det visuelle inntrykket i lokalet.

Se videoen...
 

Continental Dekk Norge har åpnet nytt hovedlager i Askim

 
Continental
 

Continental Dekk Norge har åpnet nytt hovedlager i Askim. Bygget er på over 12.000 kvm, og ligger ved E18 rett utenfor Askim sentrum.
Nonbye har hatt oppdraget med å skilte bygget. I tillegg til fasadeskilter som er i LED er det produsert og montert en Pylon som er 2x8 meter stor mot den nye motorveien. Pylonen har tid/temperatur- display som oppdaterer seg via GPS. Bygget blir et landemerke i Østfold, da det er enormt samt at det er skiltet godt. Bygget ble tatt i bruk i begynnelsen av juni. Vi ønsker Continental Dekk Norge lykke til med det nye lageret

Registrer deg her hvis du ønsker å få tilsendt våre nyhetsbrev

Navn:
E-mail:

Nonbye Norge AS
Gateadresse:
Stålfjæra 26, 0975 OSLO Telefon: 23 39 19 80
mail@nonbye.no

Postadresse:
Pb 35 Kalbakken, 0901 OSLO

CO2 neutralt skilte website             

© Nonbye Nonbye Norge AS · Stålfjæra 26 · 0975 Oslo · Tel: 23 39 19 80 · mail Legal disclaimer
web by: easy-net