Liv i rommet, kreativitet og et hyggelig uttrykk var fokuspunktene for Nonbyes designere da ny innendørs foliedekorasjon skulle utvikles for Avarn Security.

Avarn Security er totalleverandør av sikkerhetsløsninger til både privatpersoner og bedrifter i hele Norge og flere andre nordiske land.

Nonbye er med kunden hele veien

Sommeren 2020 ble Nokas AS Avarn Security og ny logo og visuell identitet skulle implementeres. I prosessen var Nonbye inne og jobbet med både bildekor, fasadeskilt og innendørs dekorasjon. «Vi har jobbet med kunden i mange år, og er alltid klare til å hjelpe dem hele veien med både design, produksjon og montering samt selvfølgelig prosjektledelse fra start til slutt», sier daglig leder Robert Stenbro fra Nonbye.

Bruk av logo gir liv til rommet

Grafiker Martine Floa Harsem gikk umiddelbart i tenkeboksen, da den nye innendørs foliedekorasjonen skulle utformes slik at den støttet opp om den nye visuelle identiteten og ønsket om et behagelig innemiljø. ”Jeg jobbet med ulike forslag, som kunne gi en skikkelig god følelse i lokalene,” sier Martine. «De hadde et ønske om frostet folie på kontorvinduene, og jeg foreslo bl.a. å inkludere logoen og deler av den i et mønster som kan gi akkurat det rette uttrykket.”

«Sammen med kunden kom vi frem til en veldig fin løsning, der vi bruker logoen og deler av den som printet, som negativt utskåret for å skape dynamikk i det visuelle uttrykket.»

Bredt utvalg av løsninger

Nonbyes grafiske designere Tine og Martine har jobbet med flere løsninger for implementering av den nye visuelle identiteten på både fasader, biler og som nevnt innendørs. Tine har dermed utviklet spesielle bildekorasjoner for hver av bilmodellene som Avarn Security har i sin bilflåte.

Martine har laget skisseforslag til flere mulige fasadeløsninger og har i samarbeid med kunden valgt riktig løsning. Martine har i etterkant tilpasset planløsningen til de enkelte avdelingenes fasader med riktig størrelse og plassering.

Pågående samarbeid basert på profilmanualen

De nye visuelle løsningene er nå innlemmet i Avarn Security’s profilmanual, som brukes som utgangspunkt for alle fremtidige løsninger. ”Vi har et løpende samarbeid med kunden, som kontakter oss når de trenger foliering av nye biler, fasadeskilt eller andre visuelle identitetsløsninger,” sier Robert. «Vi er alltid klare til å hjelpe kunden og setter stor pris på samarbeidet og den tilliten vi blir vist.» 

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Robert Stenbro

La oss hjelpe din virksomhet med å skape et sterkt visuelt uttrykk!

Nonbye hjelper alle virksomheter, kjeder og institusjoner i alle bransjer med å skape en visuell identitet med høy synlighet og et enhetlig uttrykk. Vi vil også hjelpe deg og ditt prosjekt med å komme sikkert i mål – vi har 50 års erfaring å tilby. Kontakt oss allerede i dag for et uforpliktende møte.