Ryds Bilglass skiftet i mars 2021 navn til Cary og ble en del av Cary Group. Cary Norge tilbyr smarte og bærekraftige løsninger innen bilpleie og er spesialister på reparasjon og utskifting av bilglass
Nonbye spilte en aktiv rolle i omprofileringen med ansvaret for den nye fasadeskiltingen. I løpet av kort tid ble det dermed skiftet ut skilt i mer enn 40 butikker i hele Norge.

Grundig planlegging

Det ble gjort et grundig forarbeid før omprofilering og montering av nye skilt. Nonbye hadde vært i kontakt med og besøkt flere av de forskjellige butikkene for å kunne komme med riktige forslag til lokale skilt. «Her tok vi både høyde for omgivelsene, de lokale kravene og den overordnede visuelle identiteten til Cary,» forteller prosjektleder Jens Hesselberg fra Nonbye.

Tydelig visuell identitet

Det har vært viktig for Cary å fremstå med en tydelig og visuell identitet over hele landet. «Derfor har vi innledningsvis utarbeidet en profilhåndbok som danner grunnlaget for designet av den lokale skiltingen,» sier Jens Hesselberg. «Logo og farger var gitt av kunden på forhånd, så vi jobbet videre med skiltforslag basert på dette.»

Skilt, folie og bannere tilpasset lokale forhold

I samarbeid med de enkelte butikkene ble det også vurdert hvilken skilttype som passet best til hver enkelt butikk. «Det kunne være plateskilt, lysskilt eller frittstående bokstaver med lys,» forteller Jens Hesselberg. «Samtidig har vi også laget et forslag til og montert folie på vinduer samt innendørs på disker og vegger. Vi også laget store bannere til flere butikker.»
«Vi har vært godt forberedte og hatt en svært godt samarbeid med både hovedkontoret og de enkelte butikkene. Det har vært avgjørende for at vi har kommet så godt i mål.»

Prosjektleder Jens Hesselberg

Sikker projektledelse hele veien

Nonbye har tatt hele ansvaret for prosjektet hele veien, fra den første planleggingen av skiltingen til de enkelte butikkene, til produksjon av skilt, folie og bannere til montering. Det har vært en viktig faktor i å gjennomføre den landsdekkende omprofileringen.

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Jens Hesselberg

Vil du vite mer?

Vi har stor erfaring og vil gjerne hjelpe, hvis du gir oss muligheten.

Kontakt oss – vi er klare til å ta utfordringen din.