Overraskende løsninger fra Nonbye

Med kreative og overraskende forslag til visualisering av Hedeselskabets logo, har Nonbye økt selskapets synlighet på adressen i Viborg.

Hedeselskabet, som har som formål å skape grønn innovasjon og utvikle løsninger til klimatilpasning og naturpleie, feiret sitt 150-årsjubileum i 2016.

Hedeselskabet valgte i den forbindelse å opprette dialog med Nonbye og et par andre potensielle leverandører om hvordan visualiseringen av logoen kunne se ut og produseres i praksis.

Vi hadde selv noen tanker om hvordan det kunne gjøres, men Nonbye overrasket oss med noen svært kreative forslagDa de samtidig kunne møte budsjettet vårt, valgte vi å inngå samarbeid med dem om denne oppgaven.”

– Christian Bogh

Hvem bor på bakken?

Selskapet har siden 1981 hatt hovedkontor på bakkeplan ved Klostermarken i Viborg (Danmark), og har ved flere anledninger opplevd at folk registrerer bygningen, men ikke egentlig vet hvem som hører til der. ”Derfor valgte vi i forbindelse med en oppdatering av vår merkevare og logo også å sette fokus på å øke synligheten på adressen,” sier kommmunikasjonsdirektør Christian Bogh fra Hedeselskabet.

Landemerke i mahogni

For å understreke Hedeselskabets tilknytning til naturen og samtidig øke synligheten, fikk Nonbye idéen om et 3,5 meter høyt landemerke i mahogni av selskapets logo, som nå er plassert på plenen foran hovedkontoret. Landemerket ble innviet av byens borgermester i april 2016.

Dronning Margrethe fikk overrakt en miniatyr av landemerket i 1/10 størrelse ved hennes besøk hos Hedeselskapet i forbindelse med feiringen av jubileet. Miniatyren er produsert etter de samme prinsippene som originalen.

God process

Hos Hedeselskabet har man opplevd et riktig godt samarbeid med Nonbye gjennom hele prosessen.

”Allerede fra starten av var vi svært begeistret over Nonbyes forslag til en svært synlig visualisering av logoen vår,” sier Christian Bogh.

”Deretter har vi hatt et riktig godt samarbeid med å få tingene ferdigutviklet og produsert. I dag har vi et ytterst tilfredsstillende resultat.”

Bærekraftig logo av mose

I resepsjonen på hovedkontoret understrekes selskapets fokus på bærekraftighet med en logo på veggen utarbeidet i mose. En morsom og annerledes løsning. Mosen krever verken vanning eller vedlikehold, og da den ikke skal gro, trenger den heller ikke lys.

Fasadeskilt med lyseffekt

Nonbye har dessuten utviklet et godt synlig fasadeskilt i Hedeselskabets bygning, som har en spesiell lyseffekt om natten. Til skiltet er det brukt kvalitetsmaterialer som gir et homogent lys, som også sprer seg pent og gir en fin effekt på skiltet.

Caseansvarlig

 

 

Jan Gress

Har du noen spørsmål? Spør våre spesialister helt gratis!

Kanskje har du spørsmål som raskt kan besvares av noen over telefon eller via e-post.

Start på best mulig måte – kontakt oss nå. Jo tidligere i prosessen vi er med, desto bedre er rådene våre!

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?

10 + 14 =