NAF (Norges Automobil-Forbund) tilbyr sine medlemmer veihjelp i hele Norge og det meste av Europa.
Nonbye har samarbeidet med NAF siden 2018 om utendørsskilting og bildekorasjoner til deres lokasjoner i hele Norge.

Optimaliserer design og synlighet etter de lokale kravene

I arbeidet med nye fasadeløsninger til NAF starter Nonbyes grafiske designer Martine Floa Harsem som regel med å utarbeide skisser og forslag, som kan gi kunden et godt inntrykk av hvordan det ferdige resultatet vil se ut. «Kundens profilmanual danner det faktiske grunnlaget, men vi tar også hensyn til de lokale forholdene – inkludert bygningers utseende, beliggenhet, ønsker om synlighet og lokale krav fra myndighetene,» forteller Martine.

Nonbye er med hele veien

Nonbye har et øye for å skape en sterk visuell identitet for kunden både når det gjelder fasadeskilt, pyloner og bildekorasjoner. «Vi hjelper alltid kunden hele veien og tar også på oss ansvaret for produksjon og montering, så vi kan garantere at alt blir slik kunden ønsker det,» forteller kundeansvarlig Kristian Skjeldal Mathiesen.

«NAF rykker ut til kundene i all slags vær og til alle døgnets tider. Dette gjelder også våre skiltforslag. De skal være synlige og gjenkjennelige natt og dag, i sol og snøvær.»
Kristian Skjeldal Mathiesen, Nonbye.

God kommunikasjon gir utgangspunkt for sterke løsninger

God kommunikasjon mellom prosjektlederen hos NAF samt Kristian og Martine hos Nonbye danner et godt grunnlag for gjennomtenkte løsninger til NAF. «Vi kjenner kunden svært godt og vet hvordan vi hjelper dem best mulig,» sier Kristian. «Vi har alltid en åpen dialog om mulighetene og bruker hverandre som sparringpartnere. Det er noe både vi og kunden verdsetter.» 

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Lillian Hexeberg

Vil du vite mer?

Vi har stor erfaring og vil gjerne hjelpe, hvis du gir oss muligheten.

Kontakt oss – vi er klare til å ta utfordringen din.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?