Hestesko i gull på gulvet, nye fargekombinasjoner og en to meter høy hest legger til rette for økt synlighet og salg hos den norske spillvirksomheten Rikstotos forhandlere.

Rikstoto er den økonomiske motoren i norsk hestesport og hele overskuddet fra spillene går direkte til sporten – til for eksempel idrett for barn, utdannelse og hestevelferd.

Plass til nye idéer

Nonbye har samarbeidet med Rikstoto om den nye profileringen hos forhandlerne og fikk frie tøyler allerede fra begynnelsen av. Det eneste kravet fra Rikstoto var at idéene skulle holde seg innenfor retningslinjene i deres profilhåndbok.

Intensiv prosess og flere idémyldringer

Grafisk designer Marine Floa Harsem og daglig leder Robert Stenbro fra Nonbye var gjennom flere idémyldringer for å komme frem til de aller mest oppmerksomhetsskapende idéene. Rikstoto ble begeistret over forslagene.
Profilering via gjenkjennelighet
Nonbye foreslo å stille opp en to meter høy Rikstoto-hest utenfor alle forhandlere for å skape ekstra oppmerksomhet. Hesten er allerede kjent fra bl.a. TV-reklamer.
«Vi presenterte dessuten kunden for helt nye fargekombinasjoner på bl.a. betalingsautomater og skrivebord, som setter den nye logoen i fokus og gjør det lettere å kjenne igjen hver enkelt Rikstoto-forhandler.» forteller Martine.

Effektiv montering

De nye foliedekorasjonene ble individuelt tilpasset av de 32 forhandlerne, som i første omgang har fått de nye dekorasjonene. Prosjektleder Lillian Hexeberg har hatt fullt overblikk over prosjektet fra start til slutt og stått for tildeling av ressurser og bestilling av riktig materiell til de enkelte forhandlerne. Med andre ord har Nonbye hatt det fulle ansvaret for både produksjon og montering.

Nonbyes montører var på kurs for å få en grundig innføring i hvordan de på best mulig måte kunne montere den nye folien på forhandlernes disker og betalingsautomater.

«Jeg er strålende fornøyd med mitt nye design på terminalen og diskene. Det ble svært bra. Hils gutta (montørene) som har gjort jobbet og si at vi er fornøyde.»
Kontaktperson hos Rikstoto
«Vi setter stor pris på den tilliten vi har fått fra Rikstoto, som i så stor grad har gitt oss frie tøyler til å være innovative og nytenkende. Prosjektet har vært utrolig spennende hele veien, fra idé til implementering. Og det er ekstra kjekt når det hele ender med fantastisk tilbakemelding fra kunden.»

Daglig leder Robert Stenbro, Nonbye Norge

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Martine Floa Harsem

Vil du vite mer?

Vi har stor erfaring og vil gjerne hjelpe, hvis du gir oss muligheten.

Kontakt oss – vi er klare til å ta utfordringen din.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?