Nonbye har samarbeidet med Spar Kjøp i mer enn ti år om design, produksjon og installasjon av skilt, folieløsninger og instore. Spar Kjøp ble etablert i 1962 og har 24 butikker fordelt over hele Norden, for ikke å nevne en omfattende netthandel.

Nonbye er med hele veien

Nonbye er dermed også ansvarlig for produksjon og installasjon av instore i Spar Kjøps butikker. «Vi er alltid med kunden hele veien fra gode råd om utvikling av design til produksjon, installasjon og prosjektledelse,» forteller daglig leder Robert Stenbro.
Smartframes i mange størrelser viser veien
I Spar Kjøps butikker har Nonbye installert mange forskjellige smartframes. Med lys og iøynefallende bilder skapes det stor oppmerksomhet rundt butikkens produkter. Samtidig blir kundene guidet til de forskjellige produktområdene i butikken på en god måte.

Beste praksis danner grunnlaget for nye løsninger

«Når vi arbeider med nye løsninger til kunden, tar vi alltid utgangspunkt i beste praksis fra tidligere løsninger,» sier Robert Stenbro. «Vi kjenner kunden svært godt og vet hva som fungerer og hvordan vi underbygger den overordnede visuelle identiteten. Det gjelder både når vi utvikler instore og fasadeskilt til nye butikker og når vi lager nytt til eksisterende.»

«Vi hjelper alltid kunden med å bruke riktig skilting, som gir størst synlighet både utendørs og innendørs.»

Robert Stenbro

Historie som veggdekorasjon

Nonbye har dessuten utviklet en folie-veggdekorasjon til Spar Kjøp i Bergen, hvor kjeden har sitt hovedkontor, som med bilder forteller kjedens historie og samtidig utgjør en fin dekorasjon i butikkens personalområde. Dekorasjonen viser dermed viktige begivenheter i kjedens historie til kunden og de ansatte på best mulig måte.

Langvarig, godt samarbeid

Spar Kjøp er en virksomhet med mange sterke tradisjoner, som Nonbye er med på å ta videre ved hjelp av riktig skilting og instore som støtter kundens visuelle identitet og merkevare. Det er dermed stor tilfredshet med samarbeidet hos kunden, som setter pris på at Nonbye er med hele veien og alltid tilbyr verdiskapende løsninger.

Caseansvarlig

 

 

Olafur Munk - profilbillede

Robert Stenbro

Vil du vite mer?

Vi har stor erfaring og vil gjerne hjelpe, hvis du gir oss muligheten.

Kontakt oss – vi er klare til å ta utfordringen din.