Verdens største internasjonale nettverk av eksperter på merkevarebygging

Nonbye er partnere i Glimma, som er verdens største nettverk for implementering av merkevarer.
Gjennom våre partnere i Glimma har vi enda større kapasitet til å gjennomføre en global lansering av en ny visuell identitet for deg. Det forsikrer deg også om at kvaliteten er på topp på alle nivåer.
 

Samarbeidet er fordelt på fem kontinenter og består av mer enn 1350 eksperter hos 400 partnere. Alle partnerne er spesielt utvalgt til å være en del av nettverket.

De åtte gullpartnerne har ansvaret for hver sin region. Nonbye er ansvarlig for den nordiske regionen.

Verdens beste praksis

Med global sentral prosjektledelse, internasjonalt nettverk og felles retningslinjer på verdensbasis, sikrer vi oss den beste praksisen globalt til stor verdi for deg som kunde.

Gjennom Glimma arbeider vi også i regionale team med lokal kjennskap til både språk og kultur innenfor de samme tidssonene.

Glimma Nordic

Jeg opplever en fantastisk match for oss med tanke på de tjenestene og kompetansen som Glimma tilbyr med et globalt perspektiv. Dette er nøyaktig det samme som vi tilbyr og leverer på et nordisk plan – ja, det passer perfekt, da flere av våre kunder blir stadig mer globale.

Fullt prosjektansvar for oppbygningen av vinduer i 35 land for Jack & Jones

Nonbye har hatt fullt prosjektansvar for oppbygningen av mer enn 550 vinduer til utrulling av høstkolleksjonen i 428 Jack & Jones-butikker. Oppgaver har kommet trygt i mål som et prosjekt i Glimma-regi.

Det nye implementerte designet av butikkvinduene har lagt grunnlaget for kommunikasjonsplattformen til Jack & Jones over en lenger periode.

Caseansvarlig

 

 

Robert Stenbro

Eksperter på implementering av merkevarer globalt 

La oss hjelpe deg med å skape visuelle uttrykk, også utenfor landegrensene
Vi har dedikert flere interne ressurser med internasjonal erfaring til å arbeide med kunder i Glimma-regi.

Hvis du vil vite mer om mulighetene, kan du kontakte oss allerede i dag for et uforpliktende møte.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?