Kompetencer Nonbye 1920

Kompetanse

Vårt fundament

Vår kompetanse baserer seg helt og ærlig på de ansatte i Nonbye Norge. Selv om vi har opparbeidet oss erfaring fra bransjen siden 1979 jobber vi fortsatt hardt for å utvikle oss som bedrift.

Fundamentet og grunnpilarene i Nonbye Norge gjenspeiles i den stoltheten, gleden og begeistringen vi viser i arbeidet. Vinnermentaliteten, initiativet og kremmerånden som bor i oss gjør at vi daglig takler utfordringer som blir stilt av både nye og faste kunder.

Det er akkurat disse utfordringene som holder oss skjerpet og fokusert! 

Profilering Nonbye 360

Profilering og branding

 

Nonbye er en sterk samarbeidspartner, som dekker alle dine behov for visuell profilering. 

Fra enkel vidusfolie som forteller om en åpningstid, 
til totalprofilering av alle avdelingene til en virksomhet – lokalt som globalt. 

Design Nonbye 360

Design

 

Nonbyes team av designere har spisskompetanse på å visualisere dine idéer eller komme med helt nye. Vi skaper spennende uttryk og gir deg forslag til materialer - som holder i virkeligheten

Projektledelse Nonbye 360

Prosjekt


Nonbyes projektledere er et viktig ledd i det daglige arbeidet med å få deg sikkert fra start til slutt med dine nye visuelle løsninger. Vi er fokusert på din oppgave, til den er i mål.

Produktion Nonbye

Produksjon


Nonbye er et hus fylt med eksperter i hele produksjonsprosessen  – også de teknisk krevende løsningene. Vår produksjon i Danmark har 7000 m² og løser de fleste oppgaver inhouse.

Sparring Nonbye 360

Sparringspartner

 

Det ligger naturlig i kulturen hos Nonbye å inngå gode diskusjoner med deg om dine løsninger. Sammen snur og vender vi på idéer, for å komme frem til det beste resultatet. 

Netvaerk Nonbye 360

Nettverk


Med partnerskapet i GLIMMA har vi kapasitet til å gjennomføre en global utrulling av din visuelle identitet. Det skjer med garanti for at kvaliteten er på i topp på alle nivåer.

Montage Nonbye 360

Montasje


Nonbyes erfarne montører sørger for en rask og korrekt montering av folie eller skilt, så dine oppgaver er i trygge hender fra den første samtalen til endelig montering.

Montasjen kan utføres i hele Norge.


Kanskje du kun trenger å ha service på skiltene din etter slitasje fra tidens tann. Vi har montører med lang erfaring som kan gjøre jobben for deg. 

Få en kickstart på prosjektet

Planlegging er ofte synonymt med en god start. Derfor kan det være en god idé og startet samarbeidet med oss tidlig i prosessen, da unngår du ¨uheldige feil¨ og du får tatt høyde for viktige detaljer. Kontakt oss ved å fylle ut skjemaet under, det er gjort på 1,2,3. 

Hva kan vi gjøre for deg?

Har du et spørgsmål, det er bare spørre.
Vi svarer deg så fort som mulig.
Du kan også ringe vårt hovednummer - tlf: 23 39 19 80

* Obligatoriske felt

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps