Bilreklame virker 24 timer i døgnet

– også når bilene står stille eller parkert

Med bilreklamer blir du sett i trafikken daglig av mange potensielle kunder. Store lastebilreklamer synes fordi de er store, mens mindre dekorasjoner på firmabiler er som en magnet for øyet.

Det fungerer som markedsføring gjennom hele bilens levetid og et effektivt medium for merkevarebygging av virksomheten eller produkter.

Bilreklamer har også disse fordelene:

 • Høy synlighet
 • Mange kreative designmuligheter
 • Lav kontaktpris
 • Krever ingen vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie som trykkes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet for å tåle de fleste stressfaktorer, fra bilvask til bensindråper og avgasser.

Nonbye kan hjelpe deg med å utarbeide riktig design for reklame på biler, som underbygger din visuelle identitet. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan skreddersy utformingen etter ditt behov. 
Vi gir deg også anbefalinger om valg av folie og montering.

Kreative muligheter med bilreklamer

Bruk bedriftens farger
Mange virksomheter bruker spesialfarger i sin visuelle identitet. De spesifikke fargene kan overføres på selvklebende folier og brukes til bilreklamer.

Gullbil
Du kan tiltrekke deg ekstra oppmerksomhet ved hjelp av en bil pakket inn i gull, sølv eller aluminiumsfolie. Vi kan også trykke logoen din på gullfolie, slik at den skiller seg ut fra resten av bilens farge.

Dekorasjonsstriper
Dekorasjonsstriper er ofte en del av iøynefallende bilreklamer. Vi har teknologi til å produsere striper i flere farger på ruller i opptil 45 meters lengde. Det sikrer høy kvalitet på den ferdig montert bilreklamen på bilene dine.

Flotte mønster og finish i lær
Gi bilen et ekstraordinært utseende med folie til biler med struktur, mønster eller imitasjoner som tre, lær eller marmor. Det finnes mer enn 500 ulike varianter. 

Mange standardfarger å velge mellom
Du kan også velge folie til biler med en standardfarge. Det er mange å velge mellom, og ved hjelp av systemer for matching av farger som pantone og RAL, blir det lettere å velge riktig farge for deg.

Velg riktig folie til din bilreklame

En bilfolie av høy kvalitet krymper ikke og faller ikke av. Du kan velge folier som varer i opptil ti år eller korttidsfolier som holder i 3-12 måneder. Du kan også velge folie til biler som passer til bilens levetid. Mange velger en kvalitet som holder i 3-6 år.

Vi gir deg råd og anbefalinger for å hjelpe deg med å velge den riktige bilfolien til din reklame. Det kan være utfordrende. Feil folie kan bli stygg, falle av eller være umulig å fjerne. Det kan føre til store utgifter.

Nonbye er en av få produsenter som tilbyr den maksimale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Litt mer om foliekvaliteter hos Nonbye

 • Alle fargene er lysfaste og tåler solens nedbrytende UV-stråler i lang tid – avhengig av kvaliteten du velger.
 • En god bilfolie krymper ikke. Hvis du ser en limkant rundt dekorasjonen, er den utført i et for billig materiale.
 • Vi trykker i PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av legemiddelindustrien som oppfyller de strengeste kravene til miljø og sikkerhet).

Riktig montering av bilreklamer garanterer god effekt

Vi anbefaler at bilreklamene monteres av autoriserte montører som har ekspertisen til å sikre et flott resultat med ønsket effekt.

For å få garanti på folien, må monteringen være utført av en autorisert montør.

Landsdekkende service

Nonbyes montører er autoriserte, og vi kan tilby landsdekkende service med montering av bilreklamer. Ved større profileringsoppgaver lager vi depoter på strategiske steder, slik at hver av sjåførene dine ikke trenger å være ute av drift i for lang tid. monteringstiden kan variere fra mellom 15 minutter og opptil 6-8 timer for en heldekkende montering.

I trafikken kan det skje uhell som fører til skader på bilreklamen. Derfor tar vi vare på mål, farger og andre viktige opplysninger om den enkelte dekorasjonen, slik at du kan bestille den delen av dekorasjonen som ble skadet.

Møntørene våre kan også fjerne gamle bilreklamer for deg hvis bilen for eksempel skal selges. Alle limrester fjernes, men det kan være ‘skygger’ der den selvklebende folien har vært.

Prisen på en bilreklame avhenger av valgene dine

Bilreklame er en billig markedsføring med lav kontaktpris. For å få ønsket effekt, er det lurt å investere i riktig design, folietype og montering.

Følgende faktorer påvirker sluttprisen:

 • Størrelse og antall dekorasjoner
 • Design og vanskelighetsgrad
 • Foliekvalitet
 • Montering på ett eller flere steder (og hvorvidt gamle bilreklamer skal fjernes)
 • Garanti
 • Leveringstid

Send oss en uforpliktende forespørsel.
Klikk på knappen nedenfor og fyll ut skjemaet.

Trenger du hjelp?

 

 

Har du et behov for oversikt
over deres merkevare?

Få enkel, dynamisk administrasjon og
kontroll over alle deres Brand Assets

Arbeidsprosess

Vi er et hus fylt med eksperter på hele prosessen, fra idé til produksjon og montering av bilreklamer – også for teknisk krevende løsninger.
La oss hjelpe deg sikkert fra start til slutt. Les mer om hvordan vi gjør det i praksis.

Design

Våre engasjerende designere har spisskompetanse og kan hjelpe deg med idéutvikling og design av enhver visuell kommunikasjonsløsning, som fungerer i virkeligheten. Jo før vi er med i prosessen med bilreklamer, jo bedre resultater kan vi skape for deg.

Profilering

Når du samarbeider med Nonbye, garanterer vi løsninger som optimaliserer din visuelle identitet, merkevare og budsjett i ett. Vi vet også hvor viktige bilreklamer er for merkevarebygging, og sammen styrker vi profilen din i gatebildet.

Montering

Våre erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering av bilreklamene, slik at dekorasjonen din alltid ser bra ut – og samtidig er lett å fjerne. Monteringen av skilt og folier kan utføres i hele Norge (eller verden, ved hjelp av våre samarbeidspartnere i GLIMMA).

La resultatene tale for seg selv

Ta en titt på våre mange spennende prosjekter med bilreklamer og få inspirasjon til dine kommende oppgaver.

Ragn Sells

Nonbye har samarbeidet med Ragn-Sells siden 2016 om profilering på både biler, fasader og via wayfinding. 

Læs mere her

Volvo

Volvo stiller store krav til enhetlige dekorasjoner på sine lastebiler, servicebiler m.m. over hele verden.
Les mer her

Norlys

Den grønne overgangen og det å redusere miljøbelastningen står høyt på dagsordenen hos Norlys.

Les mer her

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?