Fasadeskilt er visittkortet og ansiktet ditt på utsiden

Fasadene og vinduene kan ha mange funksjoner som fremheves med gjennomtenkt fasadeskilting. Skiltingen bør være synlig, gjenkjennelig og underbygge din visuelle identitet. 

Det finnes flere gode grunner til å bruke fasadeskilt. Det kan være for å vise kundene veien og unngå forvirring, skape større synlighet rundt merkevaren, skille seg ut fra mengden og tiltrekke seg flere impulskunder med iøynefallende meldinger.

Fasadeskilt bruker også som:

  • Logomerking på fasader og vinduspartier
  • Primær skilting og identitet for forretningskjeder
  • Toppmoderne skilting i forbindelse med prestisjebygg
  • Henvisning og merkevarebygging på bygninger og tak, som kan sees på lang avstand
  • Friser i kjøpesentre

Nonbye er den ledende totalleverandøren av fasadeskilt i Norden. Vi produserer på egen fabrikk i Danmark og har en designavdeling med stor ekspertise som kan hjelpe oss med å finne det riktige uttrykket. Vi matcher (og overgår gjerne) dine forventninger til materialer, uttrykk og arkitektonisk stil, slik at skiltingen din skiller seg ut fra konkurrentene.

Vi hjelper deg hele veien – enten det gjelder et enkelt fasadeskilt eller det er snakk om profilering av en forretningskjede med mange lokasjoner. For å sikre best mulig effekt, anbefaler vi at monteringen utføres av fagfolk.

Et fasadeskilt er ikke bare et skilt

Uthengingsskilt
Disse skiltene er fasadens viktigste skilt. De monteres vinkelrett ut fra fasaden og er ofte det første man får øye på – også på lang avstand. De gjør det enkelt for målgruppen å få øye på deg.

Fasadeskilt med lys
Skal fasadeskiltet være elegant og samtidig effektivt døgnet rundt, kan du få integrerte lys i fasadens logo og bokstaver. Vi setter sammen en løsning med minimalt energiforbruk.

Fasadeskilt med kant
Når fasadeskiltet skal være rustikt og ha mer dybde, kan du velge fasadebokstaver med kant. Løsningen er egnet for større skilt med eller uten lys.

Store fasadeskilt
Store fasadeskilt har som formål å gi god synlighet. En enkel, billig og effektiv løsning er å skjære ut en sandwichplate med folie foran som er montert med litt avstand til muren.

Skiltplater med trykk
Fasadeskilt kan også være plater med bilder trykt i storformat. Løsningen er visuelt sterk og passer godt hvis du har en fasade som gjerne skal «rope» litt mer enn tradisjonelle fasadeskilt.

Løse fasadebokstaver
Utskårne fasadebokstaver i materialer som tre, plast og metall er en elegant måte å presentere firmanavnet ditt på. Løsningen er spesielt egnet der kommunale skiltkrav gjør at andre løsninger er umulige.

Fasadeskilt til butikk
Et fasadeskilt til en butikk er nødvendig når du skal tiltrekke kunder. Det finnes mange alternativer for å skape riktig uttrykk, for eksempel uthengingsskilt, lyskasser eller galgeskilt.

La oss gi deg et friskt pust og nye idéer

Våre designere sitter klare til å finne den helt riktige løsningen til deg. Løsninger som fungerer i virkeligheten fordi de også tar høyde for produksjon, miljø og det budskapet som skal kommuniseres, samt eventuelle myndighetskrav.

Deres viktigste oppgave er å visualisere nye løsninger som gjør dine fasader vakre og lett gjenkjennelige – og samtidig støtte opp under ditt visuelle uttrykk med løsninger som varer i mange år.

Flere fakta om fasadeskilt

De mest brukte skiltplatene er sandwich- (dibond), aluminiums- og plastplater, men vi leverer også løsninger i tre, rustfritt stål, galvanisert jern og glass. Mange av materialene kan deretter overflatebehandles i form av lakkering, forkromming, polering og eloksering, slik at de får ønsket uttrykk og matcher din grafiske identitet.

Skiltene kan festes på flere måter. Vi streber imidlertid alltid etter «usynlige» beslag, slik at løsningen fremstår så elegant som mulig.

Holdbarhet
De materialene vi velger til fasadeskilt er alle av høy kvalitet og værbestandige, slik at de tåler påvirkningen fra skiftende årstider – kulde og varme. De har lang holdbarhet, så den investeringen du gjør, kan fordeles ut over mange år.

Produksjon
Nonbye har en stor maskinpark i Danmark. Vi investerer kontinuerlig i ny teknologi, og dette gjør oss til bransjens mest moderne selskap.

Montering
Nonbye har landsdekkende monteringsservice og opererer i hele Skandinavia. Montørene våre styres av prosjektledere etter avtale med deg som kunde. Vi anbefaler at montering av fasadeskilt, som for eksempel uthengsskilt, lyskasser eller galgeskilt, alltid gjøres av fagfolk.

Prisen avhenger av hva du velger

Fasadeskilting kan utformes på mange måter, og prisen kan derfor være svært varierende. Følgende faktorer påvirker sluttprisen:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Lys / ikke lys / lyskilder
  • Monteringsforhold
  • Kompleksitet

Send oss en uforpliktende forespørsel.
Klikk på knappen og fyll ut skjemaet.

Trenger du hjelp?

 

 

Arbeidsprosess

Vi er et hus fylt med eksperter på hele prosessen, fra idé til produksjon og montering av fasadeskilt – også for teknisk krevende løsninger. La oss hjelpe deg sikkert fra start til slutt. Les mer om hvordan vi gjør det i praksis.

Design

Våre engasjerende designere har spisskompetanse og kan hjelpe deg med idéutvikling og design av enhver visuell kommunikasjonsløsning, som fungerer i virkeligheten. Jo før vi er med i prosessen med fasadeskiltet, jo bedre resultater kan vi skape for deg.

Facadeskilte profilering ikon

Profilering

Når du samarbeider med Nonbye, garanterer vi løsninger som optimaliserer din visuelle identitet, merkevare og budsjett i ett. Vi vet også hvor viktige fasadeskilt er for din generelle profil og merkevarebygging, og sammen styrker vi profilen din i gatebildet.

Prosjektledelse

Hos Nonbye har vi mer enn 70 års samlet erfaring i prosjektledelse. Våre prosjektledere er en viktig del av det daglige arbeidet, og de sørger for fokus på oppgavene sine til de er helt i mål. Det gjelder både når vi monterer folie på én fasade eller er ansvarlig for skilting av flere hundre butikker i mange land.

La resultatene tale for seg selv 

Ta en titt på våre mange spennende prosjekter med fasadeskilt og få inspirasjon til dine kommende oppgaver.

Granitor

Nonbye har i mange år samarbeidet med Granitor i Norge og ble valgt som partner til å utføre omprofileringen av alle de 10 norske Granitor-selskapene.
Les mer her

NAF

God kommunikasjon mellom prosjektlederen hos NAF samt hos Nonbye danner et godt grunnlag for gjennomtenkte løsninger til NAF.
Les mer her

Cary

Grundig forarbeid bak landsdekkende omprofilering for Cary. Nonbye har tatt hele ansvaret for prosjektet hele veien.
Les mer her

Subway

Mangeårig tett samarbeid med Subway om synlige og gjenkjennelige fasadeskilt.

Les mer her

Danish Crown

Nonbye har vært med fra idéutvikling og produksjon til montering av fasadeskilt og bildekorasjoner.
Les mer her

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?