Hjelp kundene med å velge og påvirk dem i kjøpsøyeblikket

Instore er en effektiv måte å skape oppmerksomhet og blikkfang rundt produktene i butikken og på andre salgssteder. Undersøkelser viser at mange forbrukere først tar sine endelige kjøpsbeslutninger i selve butikklokalet. Instore kan derfor være akkurat det som avgjør om produktene blir sett – eller oversett. 

Med instore kan du fokusere på gode tilbud i nærheten av betalingsområdet, henvise til utvalgte salgsområder eller bruke blikkfang på vinduene for å hente kunder inn i butikken.

Instore kan brukes på følgende måte:

 • Hjelp kundene dine med å velge og finne varer via kategoriskilt som kan anvendes hvor som helst i butikken
 • Store flotte bilder, eller grafikk på gulvet, er en annen måte å fange kundenes oppmerksomhet på
 • Med utstillinger som instore kan du raskt flytte skilt, og dermed meldinger, rundt i butikken
 • Skap spesialeffekter med figurskårne kreative utstillinger og skilt 

Hos Nonbye er vi totalleverandører av instore, og vi produserer det meste i egen fabrikk i Danmark. Våre dyktige designere kan tilpasse materialer, form, farger og størrelser til nettopp ditt prosjekt og visuelle identitet, slik at det presenterer produktene på en best mulig måte og samtidig gir størst mulig oppmerksomhet til budskapet. Vi gir deg råd gjennom hele prosessen og utvikler ofte prototyper sammen med kundene, som testes i butikken, slik at de ferdige instore løsninger får størst mulig effekt.

Finn riktig instore løsning og skap en større helhet

Mange virksomheter bruker et bredt utvalg av kanaler og plattformer for å nå ut til målgruppene med relevante meldinger. Med instore kan du henvise kundene til elektroniske kanaler, konkurranser eller kampanjer og dermed gjøre instore til en integrert del av markedsføringen.

La oss hjelpe deg med å finne riktig løsning som underbygger merkevaren på en best mulig måte. Det kan være utstillinger i papp eller PVC, trykt materiale til hyllefronter, reklameklistremerker, bannere og flagg, plakater og nedhengsskilt eller folieløsnsinger med selvklebende folier, vakuumfolier, sugekoppfolier, Dinoc-folier og spesialfolier. 

Vi kan også skreddersy spesielle løsninger til kampanjer og arrangementer i papp, akryl, plast, metall og tre.

Produksjon, pakking og montering av instore

Nonbye produserer instore til både innendørs og utendørs bruk. Instore brukes som regel innendørs, men hvis du har behov for utendørsprodukter til et marked, en utstilling eller et arrangement, er de grunnleggende retningslinjene ofte de samme som for innendørsproduktene.

Vi anbefaler alltid de materialene som passer til ditt behov og tar høyde for om de for eksempel skal ha lang eller kort holdbarhet. Vi produserer i stor skala til kjeder og lager selvfølgelig også unike løsninger.

Instore er lett å sette opp og raskt å demontere etter bruk. Du vil ofte kunne montere produktene selv. Ved spesielle krav til montering kan våre dyktige montører hjelpe deg.

Instore kan ofte være en del av en større markedsføringskampanje som skal sendes rundt til flere destinasjoner. Derfor kan vi også tilby å pakke og sende produktene ut til lokasjonene dine. Hvis du har materiale fra andre leverandører, kan vi tilby å koordinere det slik at all pakking gjøres sentralt.

Prisen avhenger av hva du velger

Instore kan utformes på mange måter, og prisen kan derfor være svært varierende.

Følgende faktorer påvirker sluttprisen:

 • Størrelse og antall
 • Materialer
 • Trykk/print
 • Stansing
 • Etterbehandling
 • Kompleksitet
 • Pakking

Send oss en uforpliktende forespørsel.
Klikk på knappen og fyll ut skjemaet.

Trenger du hjelp?

 

 

Har du et behov for oversikt
over deres merkevare?

Få enkel, dynamisk administrasjon og
kontroll over alle deres Brand Assets

Arbeidsprosess

Vi er et hus fylt med eksperter på hele prosessen, fra idé til produksjon og montering i butikk – også for teknisk krevende løsninger.

La oss hjelpe deg sikkert fra start til slutt. Les mer om hvordan vi gjør det i praksis.

Sparring

For oss hos Nonbye er det en naturlig del av kulturen å inngå tett sparring med deg som kunde om konkrete løsninger. Sammen snur og vender vi på mulige idéer, og vi tilbyr alltid stor entusiasme og kompetanse både når det gjelder design, implementering og produksjon av butikkløsningen din.

Prosjektledelse

Hos Nonbye har vi mer enn 70 års samlet erfaring i prosjektledelse. Våre prosjektledere er en viktig del av det daglige arbeidet, og de sørger for fokus på oppgavene sine til de er helt i mål. Det gjelder både når vi monterer butikkløsninger i en enkelt butikk eller har ansvar for skilting av flere hundre butikker i mange land.

Produksjon

I mer enn 50 år har vi bygget et hus fylt med spesialister på hele produksjonsprosessen for butikkløsninger. Vi har 7 000 m² produksjon under ett tak i Danmark, og våre kompetente ansatte løser de aller fleste oppgaver internt.

La resultatene tale for seg selv 

Ta en titt på våre mange spennende prosjekter med butikkløsninger og få inspirasjon til dine kommende oppgaver.

Rikstoto

Nonbye har samarbeidet med Rikstoto om den nye profileringen hos forhandlerne og fikk frie tøyler allerede fra begynnelsen av.
Les mer her

Volkswagen

Den nye Volkswagen Polo ble lansert hos de danske forhandlerne. Nonbye var med og sto for POS-materialer til dekorasjon hos forhandlerne.
Les mer her

Spar Kjøp

Iøynefallende instore skaper oppmerksomhet hos Spar Kjøp.

Les mer her

Jack & Jones

Nonbye har hatt hele prosjektansvaret for oppbygningen av over 550 vinduer i 35 land for Jack & Jones.

Les mer her

Dagrofa

Nonbye er ansvarlig for produksjon og montering av primært innendørsskilt, dekorasjoner og instore til Dagrofas butikker.
Les mer her

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?