Pylonskilt blir ikke oversett

Pyloner er blant de mest iøynefallende og effektive skilttypene. Du får de store som små, med eller uten lys, og kan plassere dem så de er synlige fra alle vinkler. De egner seg derfor godt til profilering av selskapets lokaler og til å vise vei. De kan utformes slik at de støtter din visuelle identitet.

Pyloner brukes også til følgende:

  • Kjøpesentre – trekk kundene inn fra gaten ved å plassere skilt der det er mye trafikk
  • Motorveier – bli sett av tusenvis. Pylonene kan plasseres nærmere motorveien enn det bygninger kan
  • Byskilt ved adkomstveier – ønsk besøkende velkommen til byen
  • Pyloner som butikkløsninger – få ekstra produktplassering med pyloner i lette og prisgunstige materialer
  • Informasjonsstativ/wayfinding – skilt som viser vei til resepsjonen, parkering, lager osv.

Nonbye har en egen designavdeling, og våre dyktige designere kan hjelpe dere med å finne det perfekte utseendet. Vi utvikler løsninger med spennende materialer, uttrykk og arkitektonisk stil, slik at pylonen skiller seg ut fra konkurrentene. Nonbye er den ledende totalleverandøren av pylonskilt i Norden med landsdekkende service. Vi produserer det meste i egen fabrikk i Danmark, og våre dyktige prosjektledere garanterer at prosjektene kommer helt i mål.

Bli klokere på mulighetene deres med pyloner

Blikkfang og branding
Pyloner er ofte høye og kan sees på lang avstand. Fordelen er at de kan plasseres akkurat der de blir sett best.

Individuelle uttrykk
Våre designere sørger for å innlemme designet og uttrykket ditt på pylonene, slik at den røde tråden bevares. Det finnes mange kreative muligheter for individuelle uttrykk.
 

Wayfinding
Små skilt som viser vei kan gjøre en stor forskjell når gjester og kunder skal finne veien. Standene kan plasseres på utvalgte områder og vise vei til alle som går forbi.

Alltid synlig
Med LED-lys (lysskilt) kan du skape spennende effekter. Budskapet og merkevaren er synlig 24 timer i døgnet og bidrar til å skape oppmerksomhet.

Oppnå mersalg
Det finnes situasjoner der en liten brosjyre ikke er nok. Det må andre midler til. Her kan pyloner med informasjonstavler raskt gi kundene en oversikt over menyer og nye fristelser.

Lang holdbarhet
Våre pyloner er skapt til å trives i det miljøet de skal fungere i. Vi har selvfølgelig værbestandige materialer som er tilpasset det skandinaviske klimaet.

Finn den riktige pylonløsningen

Du kan velge mellom tradisjonelle frittstående pyloner, med flate eller buede fronter, eller få spesialbyggede i ditt helt eget design. De fleste pyloner kan leveres med eller uten LED-lys (lysskilt) og tilpasses din visuelle identitet.

Pyloner kan brukes innendørs og utendørs, men kravene til konstruksjon og holdbarhet er mindre ved innendørs bruk.

Velg profesjonell montering av dine pyloner

Nonbye har landsdekkende monteringsservice og opererer i hele Skandinavia. Montørerne våre styres av prosjektledere etter avtale med kunder. Vi anbefaler at montering av pyloner alltid utføres av fagfolk.

Hovedandelen av pyloner som Nonbye selger, er mellom 2-6 meter i høyden. De kan settes opp på noen få timer. Pyloner under fire meter kan i utgangspunktet settes opp ved å grave dem ned i jord/grus.

Når de er over seks meter, kreves det ofte et støpt fundament, og monteringen tar derfor lenger tid.

Prisen avhenger av hva du velger

Pyloner kan utformes på mange måter, og prisen kan derfor være svært varierende. En pylon laget i kobber med opplyst logo og utskåret akryl vil alltid være en dyrere løsning enn en pylon uten lys i aluminium. 

Følgende faktorer påvirker sluttprisen:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Lys / ikke lys / lyskilder
  • Monteringsforhold
  • Kompleksitet

Send oss en uforpliktende forespørsel. 
Klikk på knappen og fyll ut skjemaet.

Trenger du hjelp?

 

 

Har du et behov for oversikt
over deres merkevare?

Få enkel, dynamisk administrasjon og
kontroll over alle deres Brand Assets

Arbeidsprosess

Vi er et hus fylt med eksperter på hele prosessen, fra idé til produksjon og montering av pyloner – også for teknisk krevende løsninger. La oss hjelpe deg sikkert fra start til slutt. Les mer om hvordan vi gjør det i praksis.

Pyloner profilering ikon

Profilering

Når du samarbeider med Nonbye, garanterer vi løsninger som optimaliserer din visuelle identitet, merkevare og budsjett i ett. Vi vet også hvor viktige pyloner er for merkevarebygging, og sammen styrker vi profilen din.

Produksjon

I mer enn 50 år har vi bygget et hus fylt med spesialister på hele produksjonsprosessen for pyloner. Vi har 7 000 m² produksjon under ett tak i Danmark, og våre kompetente ansatte løser de aller fleste oppgaver internt.

Montering

Våre erfarne montører sørger for en hurtig og korrekt montering av pyloner, slik at budskapet alltid presenteres på en god måte. Montering av pyloner kan utføres i hele Norge (eller verden, ved hjelp av våre samarbeidspartnere i GLIMMA).

La resultatene tale for seg selv 

Ta en titt på våre mange spennende prosjekter med pyloner og få inspirasjon til dine kommende oppgaver.

Hedeselskabet

For å understreke Hedeselskabets tilknytning til naturen og samtidig øke synligheten, fikk Nonbye idéen om et 3,5 meter høyt landemerke i mahogni.
Les mer her

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?