Hva kan dekorasjonsfolie gjøre?

Skap oppmerksomhet, glede og trivsel

Pynt virksomheten din med kreative veggdekorasjoner til glede for ansatte og besøkende, eller gjør butikken mer spennende med gode muligheter til å selge mer. Med kreative foliedekorasjoner i selvklebende folie kan du styrke din visuelle identitet og dermed virksomhetens merkevare.

Med selvklebende folie kan du for eksempel:

  • Selger mer ved å tiltrekke deg større oppmerksomhet
  • Skape en sterkere visuell identitet
  • Øke konsentrasjonen på store kontorer ved hjelp av skjerming
  • Skape større arbeidsglede

Dekorasjonsfolie er bilder og grafikk trykt på eller utskåret i selvklebende folie som kan festes på stort sett alle overflater. Nonbye kan hjelpe deg med å se de utallige alternativene og hvordan de produseres. Vi ordner også monteringen uten store ulemper for din daglige drift.

Få glede av foliedekorasjoner med selvklebende folie

Kreativ innredning
Du kan skape dynamiske og kreative miljøer med dekorasjoner på glass, vegger, gulv og loft i lokaler og kontormiljøer.

Selg mer
Fang kundens oppmerksomhet med farger, salgstekster og kreativt design på butikkvegger og møbeloverflater eller som vindusdekorasjoner med selvklebende folie på vinduer.

Skap trivsel
Skjerm de ansatte fra irriterende trafikk med rominndeling på selvklebende folie.

Frisk opp
Få frem smilet hos kunder og ansatte med farger, stemninger og kreative helhetsopplevelser. Møtelokaler, utstillingslokaler og messestander og friskes opp med for eksempel store bilder i selvklebende folie.

Vi har ekspertisen til å hjelpe deg godt videre

Vi hjelper deg hele veien fra å utforske mulighetene med selvklebende folie til design, produksjon og monteringen. Det gjelder uansett om du har bruk for en enkel veggdekorasjon, folie til vinduer eller det er snakk om å profilere en forretningskjede med mange lokasjoner.

Våre engasjerende designere har spisskompetanse og kan hjelpe deg med idéutvikling og design av enhver visuell kommunikasjonsløsning, som fungerer i virkeligheten. Jo før vi er med i prosessen, jo bedre resultater kan vi skape for deg, slik at du kan optimalisere din visuelle kommunikasjon, merkevare og budsjett under ett. 

Vi tør å utfordre slik at du får det du trenger – kanskje en løsning du ikke trodde var mulig.

Nonbye er ledende totalleverandør av dekorasjonsfolie med selvklebende folie i Norden og landsdekkende service i flere land. Vi produserer på vår egen fabrikk i Danmark, våre designere sørger for riktig uttrykk og grafisk identitet, og våre prosjektledere sørger for at du kommer helt i mål med løsningen.

Flere fakta om selvklebende folie

Det finnes flere teknikker som kan brukes til produksjon og fremstilling av dekorasjonsfolier, og vi velger alltid den som er mest optimal med tanke på både løsning og budsjett. Selvklebende folie kan digitaltrykkes, silketrykkes (også kalt seriegrafi), skjæres ut med CAD/CAM, eller en kombinasjon av disse.

Nonbye har noen av markedets mest moderne storformatskrivere, som kan skrive ut med miljøvennlige UV-farger på selvklebende folie fra 3M, papir, plast, glass og tre. Det gir mulighet til å kombinere trykkfarger og materialer til nye, spennende løsninger for f.eks. folie til vinduer.

Holdbarhet
Selvklebende folie som skal brukes innendørs i butikker og kontorer, har lang holdbarhet, siden de ikke påvirkes av vær og vind. Hvis dekorasjonen skal være ute, kan den lamineres men en gjennomsiktig folie eller klar UV-lakk for å gi ekstra beskyttelse mot skiftende årstider.

Digitaltrykte selvklebende folier med UV-farge er svært slitesterke. De tåler å bli berørt med fettete fingre. Rengjøring kan gjøres daglig med vanlige rengjøringsmidler.

Kampanjefolier er beregnet for korttidsreklamer og kan derfor ofte fjernes i motsetning til mer permanente dekorasjoner. Det kan f.eks. være film til vinduer.

Festing og montering
Vi anbefaler at monteringen av din dekorasjon i selvklebende folie skjer av fagfolk. Det kan være vanskelig å få store flater til å fremstå rene og uten for mange luftbobler under folien. Det er en støyfri prosess og kan skje uten at det generer andre i lokalet eller personer i nærheten. Du unngår ‘produksjonsstans’, eller at butikken må lukkes mens monteringen pågår.

Garanti
Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert og kan levere selvklebende folie med 3Ms mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001- og 14001-sertifisert.

Prisen på selvklebende folie avhenger av hva du velger

Dekorasjon med selvklebende folie  er relativt billig markedsføring med holdbarhet, eksponering og andre trykte medier tatt i betraktning. Ved hjelp av en åpen dialog finner vi som regel en løsning som passer ditt budsjett.

Prisen på selvklebende folie avhenger bl.a. av:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid

Send oss en uforpliktende forespørsel.

Trenger du hjelp?

 

 

Har du et behov for oversikt
over deres merkevare?

Få enkel, dynamisk administrasjon og
kontroll over alle deres Brand Assets

Arbeidsprosess

Vi er et hus fylt med eksperter på hele prosessen, fra idé til produksjon og montering – også for teknisk krevende løsninger. La oss hjelpe deg sikkert fra start til slutt. Les mer om hvordan vi gjør det i praksis.

Sparring

Våre engasjerende designere og sparringpartnere har spisskompetanse og kan hjelpe deg med idéutvikling og design av enhver visuell kommunikasjonsløsning, som fungerer i virkeligheten. Jo før vi er med i prosessen, jo bedre resultater kan vi skape for deg.

Produksjon

I mer enn 50 år har vi bygget et hus fylt med spesialister på hele produksjonsprosessen. Vi har 7 000 m² produksjon under ett tak i Danmark, og våre kompetente ansatte løser de aller fleste oppgaver internt.

Monteringen

Våre erfarne montører sørger for en hurtig og riktig montering av skilt og folier, slik at dekorasjonen din står elegant på biler, fly, fasader, i butikk eller et helt annet sted. Monteringen av skilt og folier kan utføres i hele Norge (eller verden, ved hjelp av våre samarbeidspartnere i GLIMMA).

La resultatene tale for seg selv 

Ta en titt på våre mange spennende prosjekter og få inspirasjon til dine kommende oppgaver.

Avarn Security

Nonbyes grafiske designere har jobbet med flere løsninger for implementering av den nye visuelle identiteten på både fasader, biler og som nevnt innendørs.
Les mer her

Grorud Flerbrukshus

Unik løsning til montasje af sikkerhetsfolie på 3.745 glasspaneler.
Les mer her

Arla

Nonbye har levert store glasspartier dekorert med motiver fra naturen og Arlas eget produktunivers.
Les mer her

Vattenfall

19 m høye kornstrå på verdens høyeste halmfyrte kraftvarmeanlegg.

Les mer her

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?