• Nonbye Reference Konicaminolta Norge

  Konica Minolta velger Nonbye til profilering av kjøretøy
  mandag 5. juli 2021

  I forbindelse med at Konica Minolta bytter ut alle sine kjøretøy,falt valget på Nonbye Norge som leverandører på bildekor.
  Les mer her...
  I forbindelse med at Konica Minolta bytter ut alle sine kjøretøy,falt valget på Nonbye Norge som leverandører på bildekor. Vi er særdeles godt fornøyd med at valget falt på Nonbye Norge og ser frem til å ta fatt på arbeidet og oppgavene som ligger foran oss. Det vil blant annet bestå av bidrag til å utarbeide ny profil basert på deres nye kommunikasjonsstrategi, samt overføre dette fysisk på alle kjøretøy. Det at Konica Minolta for tredje gang innlemmes blant verdens 100 mest bærekraftige selskaper er en solid prestasjon, og den nye profilen vil bli utviklet på den PVC frie folien 3M IJ480, som bygger oppunder det sterke miljøfokuset til Konica Minolta. Vi takker for tilliten og ser frem til samarbeidet.
 • Tuftegaard Folie Print 555 Norge

  Velkommen til Tufte Gård
  fredag 14. februar 2020

  Familien Tufte ønsker deg velkommen til gården sin, Tufte Gård. Her har vi ut i fra et lite gammelt foto av Olaf Tufte som barn, forstørret og printet på folie for bruk på baren i låven. Mye mer av dette prosjektet kommer snart.
 • Fattighuset Nonbye Bildekor Facebook 555 Norge

  Fattighuset Oslo
  fredag 10. januar 2020

  Fattighuset er en frivillig organisasjon som er avhengig av donasjoner for å eksistere. Vi valgte derfor i november 19, å gi dem et bidrag gjennom å designe og dekorere deres nye bil
  Les mer her...
  Fattighuset er en frivillig organisasjon som er avhengig av donasjoner for å eksistere. Vi valgte derfor i november 19, å gi dem et bidrag gjennom å designe og dekorere deres nye bil, for at de skulle synes bedre i bybildet i Oslo. Resultatet ble både Fattighuset og vi veldig fornøyde med, en bil som skiller seg ut.
  Fattighuset Oslo
 • Kontakt Nonbye Norden 262 Norge

  Nonbye tar nordisk kvantesprang
  tirsdag 7. januar 2020

  Med oppkjøpet av forretningsområdet "Skylt & Decor" hos det svenskeide Swedish Systemtext AB, styrker Nonbye sin posisjon ...
  Les mer her...
  Med oppkjøpet av forretningsområdet "Skylt & Decor" hos det svenskeide Swedish Systemtext AB, styrker Nonbye sin posisjon i hele det nordiske markedet
  Nonbye investerer i Sverige
 • Tesla Nonbye Helfoliering Chromedelete 555 Norge

  Foliering av Tesla
  fredag 3. januar 2020

  Nonbye Norge har siden starten på Tesla-eventyret foliert utallige Model S, den første tilbake i begynnelsen av 2014. Første Model X i 2016 og Model 3 i 2019.
  Les mer her...
 • Lande Pylon Lys 555 Norge

  Lande senter i ny drakt
  mandag 23. desember 2019

  Lande senter i Sarpsborg har fått seg et ansiktsløft gjennom nye fasadeskilter og en pylon.
  Les mer her...
 • Promenaden Vindusdekor Cadfolie 555 Norge

  Jul hos Promenaden
  fredag 20. desember 2019

  Jul hos Steen&Strøm med Snekker Andersen tema i vinduer. Konturskåret crystal clearview folie gjør at man får med alle små detaljer.
 • Prosjekttavle Led Tavle Backe Norge

  Backe-Snø prosjekttavle
  onsdag 11. desember 2019

  Vi takker for oppdraget. Dette er en stor tavle på 4x5 m, med ledlampe i toppen.Paneler kan enkelt byttes ut om det er behov for det.
 • Tesla Xpel Beskyttelsesfilm 262 Norge

  Xpel beskyttelsesfilm - Tesla
  torsdag 14. november 2019

  Xpel Ultimate Plus, markedets råeste beskyttelses film. Leveres med 10 års garanti, er selvreparende, og gir 100% beskyttelse
  Les mer her...
 • Backe Mesh Banner 262 Norge

  Backe mesh-banner
  tirsdag 5. november 2019

  Backe bruker mesh-bannere på byggeplass for synlighet og trygghet. Mesh-bannere har små hull, som gjør at vinden blåser igjennom, og banneret holder seg på plass i norsk høstvær. Bruker man sterke farger så vil budskapet komme tydelig frem.
  Les mer her...
  Backe bruker mesh-bannere på byggeplass for synlighet og trygghet. Mesh-bannere har små hull, som gjør at vinden blåser igjennom, og banneret holder seg på plass i norsk høstvær. Bruker man sterke farger så vil budskapet komme tydelig frem. Dette kan monteres på gjerder, bygninger eller andre steder man trenger store, synlige bannere
 • Maarud Elsparkesykkel Print 262 Norge

  Maarud sparkesykkel
  tirsdag 24. september 2019

  Maarud har valgt å kjøre på med en kampanje for Superchips på sine nye elektriske sparkesykler. Vi fikk i oppdrag å foliere sparkesykkelen i Superchips-gul, med logo og ellers gule detaljer på brems og reflekser
 • Ferrari Beskyttelsesfilm 262 Norge

  Beskyttelsesfilm på Ferrari
  tirsdag 24. september 2019

  Vår kunde ønsket ekstra beskyttelse i front mot steinsprutskader og her falt valget på Xpel sin klare beskyttelsesfolie. På denne bilen har vi benyttet dette på panser, frontfanger, skjermer og speil
  Les mer her..
  Vår kunde ønsket ekstra beskyttelse i front mot steinsprutskader og her falt valget på Xpel sin klare beskyttelsesfolie. På denne bilen har vi benyttet dette på panser, frontfanger, skjermer og speil. Den glassklare folien fra Xpel er selvreparerende og innehar hele 10 års garanti
 • Ragnsells Helfoliering Bildekor 262 Norge

  Highway to EL
  fredag 30. august 2019

  Blant de første i Europa har Ragn-Sells en splitter ny trekkvogn som er 100% elektrisk. Vi synes det er spennende å være med på utviklingen, og å få det morsomme oppdraget med å dekorere og helfoliere denne bilen.
 • ISO Nonbye Flagg 262 Norge

  Nonbye Norge ISO sertifisert
  fredag 30. august 2019

  I 2016 ble Nonbye Norge som den første i bransjen godkjent etter ISO9001:2015 standarden gjennom BSI. Vår motivasjon for å oppnå dette er å synliggjøre at vi har som målsetning å være profesjonelle i absolutt alle ledd.
 • Nordicchoice Bildekor Foliering 262 Norge

  Choice – App your stay
  fredag 30. august 2019

  Choice ønsket å skape blest rundt pay offen «App your stay». En av mediekanalene som ble valgt var å helfoliere en buss, hvor vi i Nonbye Norge fikk tilliten.
  Les mer her...
  Choice ønsket å skape blest rundt pay offen «App your stay». En av mediekanalene som ble valgt var å helfoliere en buss, hvor vi i Nonbye Norge fikk tilliten. Det var et godt og konstruktivt samarbeide relatert til og skulle komme frem til en fornuftig disposisjon av budskape. På tross av at det er store flater, skal man ta hensyn til sikkerhet for passasjerer og generelle utfordringer knyttet til bussens karosseri og fysiske hindringer.
 • Tesla Helfoliering Wrapping 262 Norge

  Helfoliering, Tesla Model 3
  torsdag 28. mars 2019

  Vi gratulerer vår kunde med en av de aller første Tesla Model 3 som er utlevert i Norge. Det var en selvfølge å levere bilen til oss for fargeskifte/foliering og ekstra beskyttelse av lakken.
  Les mer her...
  Vi gratulerer vår kunde med en av de aller første Tesla Model 3 som er utlevert i Norge. Det var en selvfølge å levere bilen til oss for fargeskifte/foliering og ekstra beskyttelse av lakken. Ikke bare beskytter folien lakken mot slitasje og steinsprut men med denne fargen ble bilen knalltøff også. Vi takker for oppdraget og tilliten. Folie: Avery Supreme Matt Orange & Avery Supreme Satin Black på alle Chrome detaljer (Chrome Delete) Garanti: hele 5 år på folie og utført montasje.
  Tesla
 • ABB Foliedekorasjon 262 Norge

  ABB oppdaterer seg
  tirsdag 22. januar 2019

  ABB etablerer seg på ytterligere en lokasjon i Drammensregionen. I denne prosessen skulle det også implementeres tre fasadeskilt. Vi er godt fornøyd med å bli foretrukket som partner i konkurranse med andre sterke aktører.
  Les mer her...
  ABB
 • Blendingsfilm Sontefilm Moeterom 262 Norge

  Sontefilm
  tirsdag 22. januar 2019

  Elektrisk blendingsfilm benyttet på møterom når man ønsker å skjerme for eksempel sensitiv informasjon, når dette ikke er nødvendig kan man «skru» filmen på med en fjernkontroll.
  Les mer her...
 • Jobbfrukt Bildekor Helfoliering 262 Norge

  Omprofilering
  tirsdag 18. september 2018

  Jobbfrukt omprofilerer sine distribusjonsbiler. Med 83 medlemsbedrifter sørger Jobbfrukt for at det årlig utleveres 900.000 fruktkurver over hele landet.
 • Profilering Bildekor Helfoliering 262 Norge

  Helfoliering og bildekor
  tirsdag 18. september 2018

  Orkla starter opp Plusstid Home, et nytt konsept innenfor rengjøring og arbeid som utføres i og utenfor hjemmet. Begge parter er godt fornøyd med resultatet, og vi takker for tilliten i anledning oppdraget.
  Les mer her...
 • Helfoliering Bildekor Folie 262 Norge

  Foliering av Mini Cooper
  tirsdag 18. september 2018

  Helfoliering av Mini Cooper, en jobb utenom det vanlige. Her var oppdraget å lage en «BlingBling» bil, eier av bilen er ei jente på 20 år som ønsket seg en bil utenom det vanlige.
 • Air Dancer Garasjeporter 262 Norge

  Garasjeporter AS
  tirsdag 18. september 2018

  Nonbye leverer mange ulike produkter. Her har vi levert til stand på Råholtdagene for Garasjeporter AS.
  Les mer her...
 • Sommertid Juli 2017 262 Norge

  Sommertid
  mandag 2. juli 2018

  Juli er også ferietid og med det blir det små endringer i åpningstidene. Åpningstidene i juli er som følger: 09:00 - 15:00 (man-fre). God sommer!
 • Backegruppen Dekor Innendoers 262 Norge

  Backe Gruppen
  tirsdag 19. juni 2018

  Da Backe Vestfold Telemark skulle flytte inn i nye lokaler var det naturlig å kontakte Nonbye for bistand og veiledning på det innvendige.
  Les mer her...
 • Helfoliering Bildekor Rosa 262 Norge

  Helfoliering av Mercedes
  onsdag 4. april 2018

  Christiania Taxi og Nonbye Norge har gjennom en årrekke hatt en flott samarbeid og når bileier Sohail Ashraf anskaffer seg ny bil så er det naturlig å spørre Nonbye om vi kunne foliere den slik vi har utført for han og mange andre eiere hos Christiania Taxi.
  Les mer her...
 • Magnus Nonbye Sverige 555 Danmark

  Nonbye investerer i Sverige
  tirsdag 6. mars 2018

  Etter overtakelse av Magnum Dekor, som er lokalisert i Askim sør for Göteborg, utvider man nå kompetansen med lokale krefter og tilfører en ny lokasjon til Nonbye AB. Les mer her...
 • Biltema Skilt Lysskil 262 Norge

  Nonbye leverer skilt Morenen Handelspark
  tirsdag 30. januar 2018

  Fagerstad Utvikling AS inngikk i 2017 avtale med Nonbye Norge om leveranse av skilter til den videre utviklingen av handelsområdet Morenen Handelspark i Mysen.
  Les mer her
 • Planinternasjonal Nonbyenorge 262 Norge

  Brønn i SierraLione
  fredag 10. mars 2017

  Vannbrønn til Plan og Sierra Leone er nå ferdig.
  Les mer her
  Som en del av Nonbye-landene har vi vært så heldige å få være med og bidra til rent og friskt vann som vil sikre overlevelse og en bedre fremtid for barn og unge i Gorgbendehun community. Landsbyen er regnet som en av de mest utsatt i Moyamba distriktet og ligger i Southern provins i Sierra Leone.
 • Marius Nonbye Graa 262 Norge

  Velkommen til Marius
  fredag 10. mars 2017

  1. Januar 2017 fikk Nonbye Norge et nytt tilskudd til teamet. Marius Bjørkvall startet som montasjekoordinator. Vi ønsker han velkommen og gleder oss til fortsettelsen.
 • Raadyrveien Fasadeskilt 262 Norge

  Rådyrveien
  fredag 13. januar 2017

  Nonbye Norge har bistått Rådyrveien borettslag med lys-skilt og pyloner.
 • Kia Smartframe Storformat 262 Norge

  Kia Lørenskog
  onsdag 19. oktober 2016

  Kia på Lørenskog har byttet lokaler, og ønsket å freshe opp litt her. For å skape blikkfang laget vi en 6 x 3,5 m stor smartframe til veggen...
  Les mer her...
  Kia på Lørenskog har byttet lokaler, og ønsket å freshe opp litt her. For å skape blikkfang laget vi en 6 x 3,5 m stor smartframe til veggen! Dette er det første man ser når man kommer inn i butikken, i tillegg kan det enkelt byttes duk når det er nye kampanjer som skal vises frem.
 • Bigone Print Foliering 262 Norge

  Alt kan folieres...
  mandag 12. september 2016

  Det aller meste kan hvertfall folieres! Denne gangen fikk vi utfordringen av Big One som ønsket å få foliert opp et foosballbord til en konkurranse. Vi målte opp, tilpasset dekor, produserte og monterte på folien!
 • Soylen Sugekopp Folie 262 Norge

  Polo Kids - Ralph Lauren
  onsdag 7. september 2016

  Polo kjører stadig vekk kampanjer hos Steen&Strøm. De går for den geniale løsningen å foliere heisdørene i alle etasjer med sugekoppfolie. Denne er enkel å montere og fjerne, og skaper mye oppmerksomhet for kundene!
 • Solo Helfoliering Bildekor 262 (1) Norge

  #solobrus
  onsdag 7. september 2016

  I sommer la årets #solobrus-bil ut på Norgesturnè. Rett før de dro fikk vi æren av å produsere, helfoliere og dekorere bilen, som mange har lagt merke til rundt i Norges land de siste månedene.
  Les mer her...
  I sommer la årets #solobrus-bil ut på Norgesturnè. Rett før de dro fikk vi æren av å produsere, helfoliere og dekorere bilen, som mange har lagt merke til rundt i Norges land de siste månedene. Bildet har vi fått låne av Møller bil Etterstad som leverte ut bilen for Skoda.
 • Senabeikeland Folieavskjerming Frostet 262 Norge

  Senab Eikeland
  onsdag 7. september 2016

  Senab Eikalnd er landets største og ledende aktør innenfor møbler og interiørløsninger til kontor, skole, barnehage, helse, offshore og offentlige miljøer.
  Les mer her...
  Senab Eikalnd er landets største og ledende aktør innenfor møbler og interiørløsninger til kontor, skole, barnehage, helse, offshore og offentlige miljøer. De fikk seg nye lokaler sommeren 2016, og ønsket delvis avskjerming inne i lokalene sine. Vi fikk tilliten til å komme opp med design, løsning, produksjon og montering! Resultatet ble frostet folie med negativt utskårede kjente elementer, som er en viktig del av deres bedrift!
 • EGER Veggfolie Print 262 Norge

  EGER
  onsdag 7. september 2016

  Inne på EGER Karl Johan har de store fine flater hvor de kan reklamere både for seg selv, for butikker eller merker gjennom folie. Denne gangen ønsket de et foliert motiv som vekker oppsikt!
  Inne på EGER Karl Johan har de store fine flater hvor de kan reklamere både for seg selv, for butikker eller merker gjennom folie. Denne gangen ønsket de et foliert motiv som vekker oppsikt!
 • Foliedekoration Dusted Afskaermning 262 Danmark

  Charlie Chaplin kikker inn!
  onsdag 7. september 2016

  First Hotel Copenhagen ville gerne give deres udendørs rygere lidt hyggeligt at se på samtidig med lidt privatliv. Charlie Chaplin blev ...
  Les mer her...
  First Hotel Copenhagen ville gjerne gi deres utendørs røykerom noe hyggelig å se på blandet med litt privatliv. Charlie Chaplin ble tegnet og deretter skåret ut i sort og dusted folie, så han ser pen ut på begge sider.
 • XXL Fasadskylt 360 Finland

  XXL Sports & Outdoor
  onsdag 7. september 2016

  XXL fortsætter sin fremgangsrige etablering i Finland med nye varehuse i Suomenoja og Lielahti. Hos Nonbye er vi stolte og glade over det nordiske samarbejde ...
  Les mer her...
  XXL fortsetter sin fremgangsrike etablering i Finland med nye varehus i Suomenoja og Lielahti. Hos Nonbye er vi stolte og glade over det nordiske samarbeidet, hvor vi har gleden av å levere og montere samtlige inn- og utvendige dekorasjoner og skiltning for XXL i Sverige, Norge og Finland.
 • Podier Inventar Nike Nonbye 555 Danmark

  Nike kampanje
  onsdag 7. september 2016

  Nonbye Danmark har nettopp utviklet noen flotte podier og dekorasjoner, som skal stå i butikken, ”Naked” i København.
 • Nordsjoe Kaedeprofil Facadeskiltning Udhaengsskilte 262 Danmark

  Omprofilering av 29 Nordsjö butikker i Danmark
  onsdag 7. september 2016

  I samarbejde med Nordsjö Idé og Design har Nonbye udviklet konceptet til omprofileringen af over 200 butikker i Norden.
  Les mer her...
  I samarbeid med Nordsjö Idé og Design har Nonbye utviklet konseptet til omprofileringen av over 200 butikker i Norden. Alle har fått nye fasadeskilt, bannere m.m, Og nå nærmer det seg ferdigstillelse av oppgavene i Danmark.
 • Wallmans Banner Duk 262 Norge

  Wallmans Oslo
  onsdag 7. september 2016

  26. august 2016 hadde Wallmans Oslo premiere på årets nye show. I den anledning leverte vi nytt tilpasset banner til inngangen, som skal henge i 1 år fremover.
 • Power Folie Dekaler Finland 360 Finland

  Finland - got the POWER!
  onsdag 7. september 2016

  Efter successen i Danmark har Expert A/S også sat sit nye varemærke POWER på landkortet i Finland. Med et nyt visuelt butikskoncept, udviklet sammen med Nonbye, og store ”big box”-butikker har...
  Les mer her...
  Etter suksessen i Danmark har Expert AS også satt sitt nye varemerke POWER på kartet i Finland. Med et nytt visuelt butikkonsept, utviklet sammen med Nonbye, og store ¨big box¨-butikker har det bare gått fremover helt fra start. Takket være et fantastisk samarbeid mellom Power Finland og Nonbye-teamet om design, produksjon, montasje og prosjektledelse har resultatet blitt en suksess. Omprofilering av butikkene innvendig kommer på nyåret. Som kreativ partner samt materiale- og montasjeleverandør takker Nonbye for tilliten!
 • Fly Dekorationer Skilte Walther Nonbye Danmark

  Nordic Seaplanes/Danmarks hurtigste - city til city!
  onsdag 7. september 2016

  I forbindelse med Smukfesten har Nonbye Danmark dekoreret en flyver med diverse dekorasjoner, blandt annet Skanderborg festivalens maskot, "Walther".
  Les mer her...
  I forbindelse med Smukfestivalen har Nonbye Danmark dekorert et fly med diverse dekorasjoner, blandt annet Skanderborgs festivalen maskot, "Walther". Smukfest-stemningen starter derfor allerede i København!
 • Steenstroem Papp Konturskjaering Print 262 Norge

  Franske dager
  tirsdag 13. oktober 2015

  Vi leverte konturskåret papp - som er printet med motiv på begge sider til kampnaje dager hos Steen & Strøm
 • Angleterreinterioer Banner Folie Gull 262 Norge

  Angleterre Interiør
  tirsdag 13. oktober 2015

  Angleterre Interiør er en nyoppstartet interiørbutikk på Frogner. Vi leverte banner og dobbel-folie. Med dobbelfolien er det lagt sort folie i underkant og en så vidt mindre gullfolie på toppen for å gi en elegant skyggeeffekt.
 • Flavoursfoodmarket Pylon Folie Cad 262 Norge

  Flavours Foodmarket
  tirsdag 13. oktober 2015

  Vi leverte folie til bruk på strie-tak. For å få folien til å sitte på et ujevnt og uvanlig underlag måtte vi ty til den sterkeste folien - fusion tack folie en folie som egner seg godt på røffe underlag som f.eks murvegger.
 • Hairport Skilt Led 262 Norge

  Hairport Frisør
  tirsdag 13. oktober 2015

  Hairport Frisør har ny profil og oppgraderer salongene sine med folie på vinduer og nye utvendige lysskilt.
  Les mer her...
 • Tesla Helfoliering 262 Norge

  Helfoliering av Tesla
  tirsdag 13. oktober 2015

  Helfolieringer blir stadig mer og mer vanlig. Fordelene kan være store, fra beskyttelse av lakken på bilen til økt oppmerksomhet. I dette tilfellet er det ikke tvil om at kombinasjonen er oppnådd.
 • Grillsville Fasadeskilt Led 262 Norge

  Grills Ville
  torsdag 27. august 2015

  Sjablong folie, utfrest skilt i metallgjerde materiell åpne sargbokstaver med lyspærer. (Levert etter ønske fra Riss Interiørarkitekter som har spesifisert dette)
  Les mer her...
 • Peppespizza Print Kryssfiner 262 Norge

  Peppes Pizza
  torsdag 6. august 2015

  Store bilder printet direkte på x-finèr plater, lysskilt med dimmer og bordreservasjonsskilt, dette er litt av det vi har levert til Peppes Pizza Karl Johan.
 • Solvencia Lysskilt Folie 262 Norge

  Solvencia
  torsdag 6. august 2015

  Solvencia ønsket å freshe opp lokalet sitt med folieløsninger, lysskilt og takplater! De har fått et nytt uttrykk og sprekt lokale som skaper en god atmosfære.
  Les mer her...

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps