• Tesla Helfoliering Wrapping 262 Norge

  Helfoliering av Tesla Model 3

  Vi gratulerer vår kunde med en av de aller første Tesla Model 3 som er utlevert i Norge. Det var en selvfølge å levere bilen til oss for fargeskifte/foliering og ekstra beskyttelse av lakken.
  Les mer her...
  Vi gratulerer vår kunde med en av de aller første Tesla Model 3 som er utlevert i Norge. Det var en selvfølge å levere bilen til oss for fargeskifte/foliering og ekstra beskyttelse av lakken. Ikke bare beskytter folien lakken mot slitasje og steinsprut men med denne fargen ble bilen knalltøff også. Vi takker for oppdraget og tilliten. Folie: Avery Supreme Matt Orange & Avery Supreme Satin Black på alle Chrome detaljer (Chrome Delete) Garanti: hele 5 år på folie og utført montasje.
 • Fasadeskilt Design Skilt 262 Norge

  ABB – Skiltning av nytt bygg

  ABB etablerer seg på ytterligere en lokasjon i Drammensregionen. I denne prosessen skulle det også implementeres tre fasadeskilt. Vi er godt fornøyd med å bli foretrukket som partner i konkurranse med andre sterke aktører.
 • Blendingsfilm Sontefilm Moeterom 262 Norge

  Sontefilm

  Elektrisk blendingsfilm benyttet på møterom når man ønsker å skjerme for eksempel sensitiv informasjon, når dette ikke er nødvendig kan man «skru» filmen på med en fjernkontroll.
 • Air Dancer Garasjeporter 262 Norge

  Garasjeporter AS

  Nonbye leverer mange ulike produkter. Her har vi levert til stand på Råholtdagene for Garasjeporter AS.
  Les mer her...
 • Jobbfrukt Bildekor Profilering 262 Norge

  Omprofilering

  Jobbfrukt omprofilerer sine distribusjonsbiler. Med 83 medlemsbedrifter sørger Jobbfrukt for at det årlig utleveres 900.000 fruktkurver over hele landet.
 • Profilering Bildekor Helfoliering 262 Norge

  Helfoliering og bildekor

  Orkla starter opp Plusstid Home, et nytt konsept innenfor rengjøring og arbeid som utføres i og utenfor hjemmet. Begge parter er godt fornøyd med resultatet, og vi takker for tilliten i anledning oppdraget.
 • Helfoliering Bildekor Folie 262 Norge

  Foliering av Mini Cooper

  Helfoliering av Mini Cooper, en jobb utenom det vanlige. Her var oppdraget å lage en «BlingBling» bil, eier av bilen er ei jente på 20 år som ønsket seg en bil utenom det vanlige.
 • Helfoliering Bildekor Rosa 262 Norge

  Helfoliering av Mercedes

  Christiania Taxi og Nonbye Norge har gjennom en årrekke hatt en flott samarbeid og når bileier Sohail Ashraf anskaffer seg ny bil så er det naturlig å spørre Nonbye om vi kunne foliere den slik vi har utført for han og mange andre eiere hos Christiania Taxi.
 • Backegruppen Dekor Innendoers 262 Norge

  Backe Gruppen

  Da Backe Vestfold Telemark skulle flytte inn i nye lokaler var det naturlig å kontakte Nonbye for bistand og veiledning på det innvendige.
  Les mer her...
 • Magnus Nonbye Sverige 555 Danmark

  Nonbye investerer i Sverige

  Etter overtakelse av Magnum Dekor, som er lokalisert i Askim sør for Göteborg, utvider man nå kompetansen med lokale krefter og tilfører en ny lokasjon til Nonbye AB. Les mer her...
 • Biltema Skilt Lysskil 262 Norge

  Nonbye leverer skilt Morenen Handelspark

  Fagerstad Utvikling AS inngikk i 2017 avtale med Nonbye Norge om leveranse av skilter til den videre utviklingen av handelsområdet Morenen Handelspark i Mysen.
  Les mer her
 • Planinternasjonal Nonbyenorge 262 Norge

  Brønn i SierraLione

  Vannbrønn til Plan og Sierra Leone er nå ferdig.
  Les mer her
  Som en del av Nonbye-landene har vi vært så heldige å få være med og bidra til rent og friskt vann som vil sikre overlevelse og en bedre fremtid for barn og unge i Gorgbendehun community. Landsbyen er regnet som en av de mest utsatt i Moyamba distriktet og ligger i Southern provins i Sierra Leone.
 • Raadyrveien Fasadeskilt 262 Norge

  Rådyrveien

  Nonbye Norge har bistått Rådyrveien borettslag med lys-skilt og pyloner.
 • Marius Nonbye Graa 262 Norge

  Velkommen til Marius

  1. Januar 2017 fikk Nonbye Norge et nytt tilskudd til teamet. Marius Bjørkvall startet som montasjekoordinator. Vi ønsker han velkommen og gleder oss til fortsettelsen.
 • Kia Smartframe Storformat 262 Norge

  Kia Lørenskog

  Kia på Lørenskog har byttet lokaler, og ønsket å freshe opp litt her. For å skape blikkfang laget vi en 6 x 3,5 m stor smartframe til veggen...
  Les mer her...
  Kia på Lørenskog har byttet lokaler, og ønsket å freshe opp litt her. For å skape blikkfang laget vi en 6 x 3,5 m stor smartframe til veggen! Dette er det første man ser når man kommer inn i butikken, i tillegg kan det enkelt byttes duk når det er nye kampanjer som skal vises frem.
 • Bigone Print Foliering 262 Norge

  Alt kan folieres...

  Det aller meste kan hvertfall folieres! Denne gangen fikk vi utfordringen av Big One som ønsket å få foliert opp et foosballbord til en konkurranse. Vi målte opp, tilpasset dekor, produserte og monterte på folien!
 • Soylen Sugekopp Folie 262 Norge

  Polo Kids - Ralph Lauren

  Polo kjører stadig vekk kampanjer hos Steen&Strøm. De går for den geniale løsningen å foliere heisdørene i alle etasjer med sugekoppfolie. Denne er enkel å montere og fjerne, og skaper mye oppmerksomhet for kundene!
 • Senabeikeland Folieavskjerming Frostet 262 Norge

  Senab Eikeland

  Senab Eikalnd er landets største og ledende aktør innenfor møbler og interiørløsninger til kontor, skole, barnehage, helse, offshore og offentlige miljøer.
  Les mer her...
  Senab Eikalnd er landets største og ledende aktør innenfor møbler og interiørløsninger til kontor, skole, barnehage, helse, offshore og offentlige miljøer. De fikk seg nye lokaler sommeren 2016, og ønsket delvis avskjerming inne i lokalene sine. Vi fikk tilliten til å komme opp med design, løsning, produksjon og montering! Resultatet ble frostet folie med negativt utskårede kjente elementer, som er en viktig del av deres bedrift!
 • EGER Veggfolie Print 262 Norge

  EGER

  Inne på EGER Karl Johan har de store fine flater hvor de kan reklamere både for seg selv, for butikker eller merker gjennom folie. Denne gangen ønsket de et foliert motiv som vekker oppsikt!
  Inne på EGER Karl Johan har de store fine flater hvor de kan reklamere både for seg selv, for butikker eller merker gjennom folie. Denne gangen ønsket de et foliert motiv som vekker oppsikt!
 • Wallmans Banner Duk 262 Norge

  Wallmans Oslo

  26. august 2016 hadde Wallmans Oslo premiere på årets nye show. I den anledning leverte vi nytt tilpasset banner til inngangen, som skal henge i 1 år fremover.
 • Nordsjoe Kaedeprofil Facadeskiltning Udhaengsskilte 262 Danmark

  Omprofilering av 29 Nordsjö butikker i Danmark

  I samarbejde med Nordsjö Idé og Design har Nonbye udviklet konceptet til omprofileringen af over 200 butikker i Norden.
  Les mer her...
  I samarbeid med Nordsjö Idé og Design har Nonbye utviklet konseptet til omprofileringen av over 200 butikker i Norden. Alle har fått nye fasadeskilt, bannere m.m, Og nå nærmer det seg ferdigstillelse av oppgavene i Danmark.
 • Solo Helfoliering Bildekor 262 (1) Norge

  #solobrus

  I sommer la årets #solobrus-bil ut på Norgesturnè. Rett før de dro fikk vi æren av å produsere, helfoliere og dekorere bilen, som mange har lagt merke til rundt i Norges land de siste månedene.
  Les mer her...
  I sommer la årets #solobrus-bil ut på Norgesturnè. Rett før de dro fikk vi æren av å produsere, helfoliere og dekorere bilen, som mange har lagt merke til rundt i Norges land de siste månedene. Bildet har vi fått låne av Møller bil Etterstad som leverte ut bilen for Skoda.
 • Fly Dekorationer Skilte Walther Nonbye Danmark

  Nordic Seaplanes/Danmarks hurtigste - city til city!

  I forbindelse med Smukfesten har Nonbye Danmark dekoreret en flyver med diverse dekorasjoner, blandt annet Skanderborg festivalens maskot, "Walther".
  Les mer her...
  I forbindelse med Smukfestivalen har Nonbye Danmark dekorert et fly med diverse dekorasjoner, blandt annet Skanderborgs festivalen maskot, "Walther". Smukfest-stemningen starter derfor allerede i København!
 • Hairport Skilt Led 262 Norge

  Hairport Frisør

  Hairport Frisør har ny profil og oppgraderer salongene sine med folie på vinduer og nye utvendige lysskilt.
 • Solvencia Lysskilt Folie 262 Norge

  Solvencia

  Solvencia ønsket å freshe opp lokalet sitt med folieløsninger, lysskilt og takplater! De har fått et nytt uttrykk og sprekt lokale som skaper en god atmosfære.
 • Steenstroem Papp Konturskjaering Print 262 Norge

  Franske dager

  Vi leverte konturskåret papp - som er printet med motiv på begge sider til kampnaje dager hos Steen & Strøm
 • Tesla Helfoliering 262 Norge

  Helfoliering av Tesla

  Helfolieringer blir stadig mer og mer vanlig. Fordelene kan være store, fra beskyttelse av lakken på bilen til økt oppmerksomhet. I dette tilfellet er det ikke tvil om at kombinasjonen er oppnådd.
 • Grillsville Fasadeskilt Led 262 Norge

  Grills Ville

  Sjablong folie, utfrest skilt i metallgjerde materiell åpne sargbokstaver med lyspærer. (Levert etter ønske fra Riss Interiørarkitekter som har spesifisert dette)
 • Peppespizza Print Kryssfiner 262 Norge

  Peppes Pizza

  Store bilder printet direkte på x-finèr plater, lysskilt med dimmer og bordreservasjonsskilt, dette er litt av det vi har levert til Peppes Pizza Karl Johan.
 • Power Folie Dekaler Finland 360 Finland

  Finland - got the POWER!

  Efter successen i Danmark har Expert A/S også sat sit nye varemærke POWER på landkortet i Finland. Med et nyt visuelt butikskoncept, udviklet sammen med Nonbye, og store ”big box”-butikker har...
  Les mer her...
  Etter suksessen i Danmark har Expert AS også satt sitt nye varemerke POWER på kartet i Finland. Med et nytt visuelt butikkonsept, utviklet sammen med Nonbye, og store ¨big box¨-butikker har det bare gått fremover helt fra start. Takket være et fantastisk samarbeid mellom Power Finland og Nonbye-teamet om design, produksjon, montasje og prosjektledelse har resultatet blitt en suksess. Omprofilering av butikkene innvendig kommer på nyåret. Som kreativ partner samt materiale- og montasjeleverandør takker Nonbye for tilliten!
 • Angleterreinterioer Banner Folie Gull 262 Norge

  Angleterre Interiør

  Angleterre Interiør er en nyoppstartet interiørbutikk på Frogner. Vi leverte banner og dobbel-folie. Med dobbelfolien er det lagt sort folie i underkant og en så vidt mindre gullfolie på toppen for å gi en elegant skyggeeffekt.
 • Flavoursfoodmarket Pylon Folie Cad 262 Norge

  Flavours Foodmarket

  Vi leverte folie til bruk på strie-tak. For å få folien til å sitte på et ujevnt og uvanlig underlag måtte vi ty til den sterkeste folien - fusion tack folie en folie som egner seg godt på røffe underlag som f.eks murvegger.
 • Podier Inventar Nike Nonbye 555 Danmark

  Nike kampanje

  Nonbye Danmark har nettopp utviklet noen flotte podier og dekorasjoner, som skal stå i butikken, ”Naked” i København.
 • XXL Fasadskylt 360 Finland

  XXL Sports & Outdoor

  XXL fortsætter sin fremgangsrige etablering i Finland med nye varehuse i Suomenoja og Lielahti. Hos Nonbye er vi stolte og glade over det nordiske samarbejde ...
  Les mer her...
  XXL fortsetter sin fremgangsrike etablering i Finland med nye varehus i Suomenoja og Lielahti. Hos Nonbye er vi stolte og glade over det nordiske samarbeidet, hvor vi har gleden av å levere og montere samtlige inn- og utvendige dekorasjoner og skiltning for XXL i Sverige, Norge og Finland.
 • Foliedekoration Dusted Afskaermning 262 Danmark

  Charlie Chaplin kikker inn!

  First Hotel Copenhagen ville gerne give deres udendørs rygere lidt hyggeligt at se på samtidig med lidt privatliv. Charlie Chaplin blev ...
  Les mer her...
  First Hotel Copenhagen ville gjerne gi deres utendørs røykerom noe hyggelig å se på blandet med litt privatliv. Charlie Chaplin ble tegnet og deretter skåret ut i sort og dusted folie, så han ser pen ut på begge sider.

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps