Bildekor til lanseringskampanje
23. november 2022

Lansering av den nye elektriske SUV-en ATTO3 samt to nye forhandlere av bilene fra BYD er tema for de siste bildekorene til Birger N. Haug. Bildekor er en effektiv markedsføringskanal som kan gjøre kundens budskap synlig 24 timer i døgnet – også når bilene står stille.

Den store norske bilforhandleren har samarbeidet med Nonbye i en årrekke. «Denne gangen har vi fullt fokus på ATTO3, som er en ny type bil på det norske markedet,» sier prosjektleder Joachim Halla Vigdal.

«Vi har utarbeidet designet ut fra kundens ønsker til budskap samt bildekorer, vi tidligere har utarbeidet for kunden. Deretter har vi stått for produksjon og montering av den selvklebende filmen på de to bilene. Vi har nådd et virkelig godt resultat, som fullt ut oppfyller kundens forventninger.»

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov. 

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert