Heineken bilreklame virker 24 timer i døgnet
24. november 2021

Med bilreklamer blir du sett i trafikken daglig av mange potensielle kunder. Store lastebilreklamer synes fordi de er store, mens mindre dekorasjoner på firmabiler er som en magnet for øyet.

Det fungerer som markedsføring gjennom hele bilens levetid og et effektivt medium for merkevarebygging av virksomheten eller produkter.

Reklame på biler lages på selvklebende folie som trykkes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet for å tåle de fleste stressfaktorer, fra bilvask til bensindråper og avgasser.

En bilfolie av høy kvalitet krymper ikke og faller ikke av. Du kan velge folier som varer i opptil ti år eller korttidsfolier som holder i 3-12 måneder. Du kan også velge folie til biler som passer til bilens levetid. Mange velger en kvalitet som holder i 3-6 år.

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask) 

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet) 

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert