Folieforbruk og visuell identitet i fokus
1. februar 2023

Cary`s profilmanual kombinert med konstruktive innspill fra Nonbye har dannet grunnlaget for kundens nye bildekorasjon. «Målet har vært at Cary skal fremstå best mulig i forhold til sin visuelle identitet og sin profesjon,» sier prosjektleder Joachim Halla Vigdal.

Samtidig har Nonbye også planlagt produksjonen av folien til bildekoren så optimalt som mulig. «Vi jobber alltid ut fra et synspunkt om å minimere svinn. Det er både bra for miljøet og kundens lommebok,» sier Joachim.

De nye folierte bilene kjører for tiden ved Cary sine avdelinger i Fredrikstad, Oslo, Steinkjer og Ålesund. I løpet av de kommende månedene vil flere avdelinger få nye folierte biler.

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti
Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert