Godt samarbeid med montør om foliering av 20 fots containere
3. mars 2022
Iøynefallende bilder med et klart budskap er en viktig del av Frøiland Bygg Skade`s  visuelle identitet. Nonbye har nettopp foliert to seks meter lange 20 fots containere med bilder og logo for kunden.

«På denne oppgaven var det avgjørende å få folien til at sitte godt på den bølgende bakgrunnen på containerne,» forteller grafiker Martine Floa Harsem fra Nonbye. «Jeg hadde derfor fra starten en tett dialog med vår montør, så jeg kunne få utarbeidet designet best mulig i forhold til montasjen og et godt resultat. Kunden ble også fornøyde med resultatet.»

Etter ønske fra montøren ble det brukt folie fra 3Ms 180 serie. Folien kan strekkes og dermed tilpasses bølgeveggene på containerne.

«Vi har et tett og godt samarbeid med kunden om både foliering av biler, småskilt – og nå også containere,» sier Martine. «Vi forsøker alltid å være «raske på ballen» for å leve opp til kundens behov og forventninger.»

Noen av fordelene med selvklebende folie

  • Logo-merking på fasade og vinduspartier
  • Oppmerksomhetsskapende som kan føre til mersalg
  • Skape en sterkere visuell identitet

Foliedekorasjoner er bilder og grafikk printet på- eller utskåret i selvklebende folie og kan limes på stort sett alle faste overflater. Nonbye kan hjelpe med å vise de utallige mulighetene som finnes, og hvordan de produseres. Vi kan også utføre montasjen uten store ulemper for deres daglige drift.

Hva koster selvklebende folie?

Selvklebende folie kan utformes på mange måter, og prisen kan derfor variere veldig. Følgende faktorer har innflytelse på den endelige prisen:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid
Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark og kan tilby en totalgaranti, som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifiserte