Kjørende fruktkurv markedsfører Jobbfrukt
22. juni 2022

Jobbfrukt fyller fruktkurven med ferske råvarer og leverer direkte til lokale bedrifter. I samarbeid med BAMA og en landsdekkende gruppe medlemsbedrifter, sysselsetter Jobbfrukt over 600 mennesker som har havnet utenfor ordinært arbeidsliv.

Jobbfrukts biler brukes også som rullende reklame for fruktordningen. I samarbeid med Nonbye er bilene foliert med innbydende fruktkurver og slagordet ”Kurv med mening”. 

”Det gir stor synlighet og god markedsføring når de kjører rundt med frisk frukt, og samtidig kan friste nye kunder,” sier prosjektleder Joachim Halla Vigdal. ” Vi har vært rundt i over 10 byer og foliert biler. Jobbfrukt er representert over hele Norge, og vi bistår med profilering av biler der det er behov for det.”

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert