Kreative foliedekorasjoner skaper et behagelig miljø
7. juni 2022

Kreativitet, et hyggelig uttrykk og liv i rommet  var fokuspunktene for Nonbyes designere, da ny innendørs foliedekorasjon skulle utvikles for Avarn Security.
Sommeren 2020 ble Nokas AS Avarn Security og ny logo og visuell identitet skulle implementeres

Grafiker Martine Floa Harsem gikk umiddelbart i tenkeboksen, da den nye innendørs foliedekorasjonen skulle utformes slik at den støttet opp om den nye visuelle identiteten og ønsket om et behagelig innemiljø. 

«Jeg jobbet med ulike forslag, som kunne gi en skikkelig god følelse i lokalene,» sier Martine. «De hadde et ønske om frostet folie på kontorvinduene, og jeg foreslo bl.a. å inkludere logoen og deler av den i et mønster som kan gi akkurat det rette uttrykket.»

Nonbyes grafiske designere Tine og Martine har jobbet med flere løsninger for implementering av den nye visuelle identiteten på både fasader, biler og som nevnt innendørs. Tine har dermed utviklet spesielle bildekorasjoner for hver av bilmodellene som Avarn har i sin bilflåte.

Noen av fordelene med selvklebende folie

  • Logo-merking på fasade og vinduspartier
  • Oppmerksomhetsskapende som kan føre til mersalg
  • Skape en sterkere visuell identitet

Foliedekorasjoner er bilder og grafikk printet på- eller utskåret i selvklebende folie og kan limes på stort sett alle faste overflater. Nonbye kan hjelpe med å vise de utallige mulighetene som finnes, og hvordan de produseres. Vi kan også utføre montasjen uten store ulemper for deres daglige drift. 

Hva koster selvklebende folie?

Selvklebende folie kan utformes på mange måter, og prisen kan derfor variere veldig. Følgende faktorer har innflytelse på den endelige prisen:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Foliekvalitet og garanti
  • Monteringsforhold
  • Leveringstid
Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark og kan tilby en totalgaranti, som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifiserte