Ny logo i PVC-fri folie brander Steddy
18. august 2022

Logoen står sterkt på Steddy sine helfolierte biler. Nonbye har produsert og montert folie på de første to bilene for den nye håndverkstjenesten, og flere kommer.

”Vi er stolte over det nye samarbeide med Steddy om en sterk visuell identitet. Vi har hatt god dialog rundt løsningen som ble valgt til bilreklame i PVC-fri folie,” forteller prosjektleder Lillian fra Nonbye. ”Kunden er veldig fornøyde med resultatet. Vi ser frem til og fortsette samarbeidet, hvor det er flere spennende oppgaver i pipelinen.”

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert