Nytenkende bildekor skiller seg ut fra mengden
8. februar 2022

Norges største Ford-forhandler Røhne Selmer hadde et ønske om design av en demobil, som virkelig skulle skape oppmerksomhet og skille seg ut fra mengden.

Nonbyes team gikk i gang med denne spennende utfordringen og jobbet med forskjellige skisser og forslag, før de fant frem til den riktige løsningen.

”Vi hentet litt inspirasjon  ”utenfra” og arbeidet videre med både med farger og mønstre, og bygget vårt eget design,” forteller grafisk designer Martine Floa Harsem. ”Vår montør Marlene fikk deretter i oppgave å få satt sammen ¨puslespillet¨ ved montering, så det skulle passe på bilen. Hun har gjort et kjempe bra arbeid og vår kunde er veldig fornøyd med løsningen.”

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet) 

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert