Nytt design gir Elektor økt synlighet i bybildet
19. april 2022
Lynet er et godt bilde på Elektor Installasjon’s core business. Derfor valgte Nonbye nettopp dette naturfenomenet, som skaper den høyeste grad av elektrisetet og energi, som nytt iøynefallende bildekor på Elektor Installasjon sine biler.

«Elektor Installasjon hadde et ønske om å oppgradere deres design i forbindelse med foliering av en rekke nye biler. «Vi fikk laget noen gode forslag med lynet i sentrum,» forteller prosjektleder Lillian Hexeberg. «Og etter litt justeringer fant vi sammen med kunden frem til et uttrykk, som underbygger deres visuelle identitet, er iøynefallende og skaper god oppmerksomhet.»

Nonbye har også stått for produksjon av folien til Elektor Installasjon’s biler, mens montasjen er gjennomført av Nonbye Norge sin partner Axess i Drammen.

Vi er MEGET fornøyd med profileringen på våre biler, vi får veldig mye positive tilbakemeldinger på måten dere løste det på,” sier Ulf Melby (Daglig leder, Elektor Installasjon).

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert