På tokt etter plast døgnet rundt
21. september 2022

Plast piratene er en veldedig organisasjon, som arbeider med å få havet på rett kjøl. Plast piratene har siden 2018 stått for innsamling av flere tonn plast årlig, fra havet. 

Birger N. Haug er en av Norges største bilforhandlere, og sponsor av Plast piratene. Nylig sponset de en pick-up til organisasjonen, som Nonbye har hjulpet med å foliere.

«Vår gode samarbeidspartner Birger N. Haug kontaktet oss for å få et spennende forslag til layout på pick-upen til Plast piratene,» forteller prosjektleder Joachim Halla Vigdal fra Nonbye. «Vår grafiker Tine gikk i tenkeboksen, og startet idèfasen, og kom med flere alternativer. Kunden valgte seg ut et av disse forslagene, som vi deretter har produsert og montert til både Birger N. Haugs og Plast piratenes store glede.»

Dersom du ønsker å bidra, besøk plastpiratene.com og bli en Plast Pirat du også. 

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov. 

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet)

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert