PVC-fri bildekor til Polar Kraft
12. oktober 2022

Polar Kraft AS er et nasjonalt strømselskap, med et solid nordnorsk lokalt fotfeste. For Polar Kraft er et av deres viktigste mål å øke andelen av fornybar energi hos alle deres kunder.

Derfor var det også naturlig for kunden å velge PVC-fri folie til de seks bilene, vi har foliert for Polar Kraft i Lofoten, Vesterålen, Harstad, Narvik, Fauske og Bodø,” forteller prosjektleder Lillian Hexeberg. ”Kunden har selv stått for den overordnede utviklingen av designet på de fine bilene. Vi har jobbet videre med kundens opplegg, og gjort det klart til produksjon. Deretter har vi stått for både produksjon og montasje.”

Noen av fordelene med bildekor

  • God synlighet
  • Mange kreative designmuligheter
  • Lav kontaktpris
  • Krever ikke vedlikehold (kun bilvask)

Reklame på biler lages på selvklebende folie, som printes eller skjæres ut. Kvalitetsfolier er utviklet til å kunne tåle de fleste stresspåvirkninger fra vaskehaller til bensindråper og bilgasser.

Nonbye kan hjelpe med å utarbeide design til reklame på deres biler, som understøtter den visuelle identiteten. Vi har en database med alle tilgjengelige bilmodeller og kan tilpasse layout etter deres ønsker og behov.

Den beste folien er også miljøvennlig

Vi gir gjerne råd om riktig folievalg og montering.

Nonbye er den eneste produsenten i Danmark som yter den maximale 3M MCS-garantien på det totale sluttproduktet.

Vi printer på miljøvennlig PVC-fri folie (med UV-farger godkjent av leketøyindustrien, og kan oppfylle de strengeste krav til miljø og sikkerhet) 

Garanti

Nonbye er den eneste autoriserte 3M-produsenten i Danmark, og kan tilby en totalgaranti som dekker alle direkte omkostninger. Nonbye er 3M MCS-sertifisert, og kan levere selvklebende folie med 3M’s mest omfattende totalgaranti.

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert