Vil fasadeskiltene dine vises også i de kommende mørke periodene?
29. september 2021

Et fasadeskilt er mye mer enn bare et skilt.

Format, plassering, materialer, farger, størrelse og ikke minst riktig lyseffekt bidrar alle til å sende et signal om hva som venter på innsiden. Du kan derfor tiltrekke – men også skremme – kundene ved hjelp av det riktige fasadeskiltet.

På vår nye adresse i Tåstrup ønsket vi stor synlighet på en ryddig måte, noe som ble gjort ved å bruke fremovervendte LED-lys.

Det er så mange muligheter når det gjelder belysning, for eksempel Coronalys, frontlys, kantlys og en kombinasjon av disse. Hos Nonbye arbeider vi daglig med dette i forbindelse med kundenes merkevarer, produkter, bygninger og krav fra myndighetene.

Hvis du vil nerde videre om de forskjellige typene lyseffekter, les mer her:

Få en skarp effekt med riktig lysvalg
De enkelte typene lyseffekter kan lages i alle tenkelige størrelser og farger. Dine valg bør bidra til å understreke din visuelle identitet og skille deg fra konkurrentene dine.

Frontlys
Frontlys gir en skarp fremheving av logoen eller bokstavene på skiltet. Med frontlys-effekten kommer lyset ut av fronten på logoen.

Kantlys
Kantlys bruker selve kanten av bokstaven eller logoen som lysflate. Denne lyseffekten gir en glød på en eventuell bakgrunn, noe som gjør logoen litt mykere. Uten en bakgrunn mot logoen eller bokstavene, vil kanten markeres tydelig.

Corona-effekt
Den elegante Corona-effekten kaster et mykt lys bak og rundt bokstavene eller logoen og gir en myk ring av lys mot bakgrunnen. Denne effekten virker bare hvis det er en bakgrunn bak logoen.

Kombinasjon av kantlys og frontlys
En kombinasjon av kantlys og frontlys gir et skarpt avgrenset fasadeskilt med mye lys. Denne kombinasjonen er spesielt egnet for logoer som består av en geometrisk form i en farge med en hvit logo inne i formen.

Kombinasjon av Corona-effekt og frontlys
En annen kombinasjon kan være det myke Coronalyset kombinert med frontlys. Dette kan være en godkombinasjon for skilt som henger høyt på en overflate med en struktur som skal fremheves.

Noen av fordelene med fasadeskilt

  • Profilering av logo på fasade og vinduer
  • High end løsninger, hvor eststikk er prioritet 1, sett opp i mot bygget det skal monteres
  • Henvisning og branding på bygninger og tak, som kan sees på lang avstand

De mest brukte skiltplatene er sandwich- (dibond), aluminiums- og plastplater, men vi leverer også løsninger i tre, rustfritt stål, galvaniseret jern og glass. Mange av materialene kan i etterkant overflatebehandles i form af lakkering, forkromming og polering, slik at de får ønsket utseende og matcher deres grafiske profil

Hva koster fasadeskilt?

Fasadeskilt kan utformes på mange måter, og prisen varierer derfor mye. Følgende faktorer har innflytelse på den endelige prisen:

  • Størrelse og antall
  • Materialer
  • Lys/ikke lys/lyskilder
  • Monteringsforhold
  • Kompleksitet 

Vi er ISO 9001 & 14001 sertifisert