Fasadeskilt Design Skilt 1920

ABB - oppdatering av fasaden inne og ute!

Sandblåst folie som løfter miljø og reduserer innsyn

 

Som et ledd i TEK 17 og universell utforming er man pålagt å merke rene glassflater mellom høyde 90 og 150cm. Utover dette kan man utfolde seg akkurat slik man måtte ønske for å skape opplevelser og redusere innsyn, der det er ønskelig. 

 

Når ABB nå har tatt i bruk sitt nye hovedkontor i Kobbervikdalen var det ønskelig å gjøre en del utsmykning med folie på innsiden av bygget. Nonbye Norge har fra tidligere levert fasadeskiltene til det nye hovedkontoret, se lengre ned, og sammen med ABB kom vi frem til gode løsninger på innsiden.

 

Det omhandler i første rekke foliering av glass knyttet til møterom og stillerom i fellesområder. Dernest har det vært ønskelig og i tillegg redusere innsynet på enkelte rom, hvor dette har vært formålstjenlig. ABB er godt fornøyd med sluttresultatet, og det er hva som først og fremst er viktig for oss. Selv sitter vi også med et veldig godt inntrykk av løsningen vi kom frem til, og er takknmelig for den tillit vi er vist i prosessen.


Sandblåst folie på vinduer

ABB Foliedekorasjon 262
ABB Frostedfolie Avskjerming 262
ABB Dusted Folie 262
ABB Detaljer Frostet 262
ABB Avskjerming Dusted 262

Skiltning av nytt bygg

ABB etablerer seg på ytterligere en lokasjon i Drammensregionen. I denne prosessen skulle det også implementerestre fasadeskilt. Vi er godt fornøyd med å bli foretrukket som partner i konkurranse med andre sterke aktører. ABB som konsern har klare retningslinjer for hvordan skiltene skal produseres, både hva gjelder teknisk løsning og definerte fargekoder.

I samarbeid med produksjonen er disse kriteriene lagt til grunn både i utarbeidelse av kostnader, samt i fremstilling av skiltene gjennom produksjonen. Utover disse kriteriene har det vært viktig å sikre at sperrejern på baksiden av skiltene er lakkert i samme farge som fasaden, samt at strømuttaket på skiltet er hensyntatt med tanke på nærmeste tilkobling.

Vi er takknemlig for dialogen med oppdragsgiver underveis i prosessen og tilbakemeldingene etter at leveransen har blitt utført.

Nonbye Norge er i tillegg en gold partner i Global Image Management (GLIMMA). GLIMMA er en global aktør innenfor visuell kommunikasjon, og jobber tett med flere av de største merkevarene i verden. Uavhengig av leveransen for ABB her i Norge er det en operativ dialog i mellom ABB og GLIMMA knyttet til et mulig samarbeide på globalt nivå.


Fasadeskilt

Fasade Skilt Design 555


Leverandoer Fasadeskilt Produksjon 555


ABB Fasadeskilt Skiltleverandoer 555


NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps