Christiania Taxi Helfoliering 1920

Christiania Taxi

Christiania Taxi og Nonbye Norge har gjennom en årrekke hatt en flott samarbeid og når bileier Sohail Ashraf anskaffer seg ny bil så er det naturlig å spørre Nonbye om vi kunne foliere den slik vi har utført for han og mange andre eiere hos Christiania Taxi. Folie er en fantastisk produkt som beskytter lakk og bevarer bilen slik at den tåler daglig vask da det er viktig at bilen fremstår ren og pen til en hver tid. Bilen til Sohail brukes i trafikken både på dag og natt hele uken gjennom så derfor er folie en fantastisk produkt.

Vi har gjennom mange år utført oppdrag av ulike grad, men denne gangen ble forespørselen litt annerledes enn tidligere. Vi fikk følgende oppgave av Sohail: jeg vil ha en farge som synes godt og som gir oppmerksomhet, denne gangen skal dere få velge men den må skille seg ut fra mengden. Valget falt på Avery Supreme Bubblegum Pink. Bilen skiller seg ut fra mengden det hersker den ingen tvil om og eier er strålende fornøyd med følgende sitat «Dette ble knalltøft og akkurat så synlig som jeg forventet»  


Bildekor Helfoliering Folie 555


Folie Nonbye Helfoliering 555


Folie Rosa Taxi 555


Rosa Folie Helfoliering 555


Speil Folie Helfoliering 555


Taxi Folie Bildekor 555


Joachim Nonbye Hvit 262

Har du noen spørsmål? Send meg en mail eller ring!

 

Kanskje du akkurat nå sitter med et spørsmål om bildekor der vi kan bistå med løsning. Det koster ingenting å spørre! Send meg en e-post eller ring, jeg svarer deg - enkelt og uforpliktende!

 

Klikk her for å sende meg en mail!

Vennlig hilsen Joachim

Mobil: +47 91 56 47 98

 

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps