Jeg tar koronaviruset på alvor

Som pappa, samboer og leder av Nonbye Norge AS, har jeg som de fleste andre av dere fått hverdagen endret fra en hverdag man selv påvirket, til en hverdag man i langt mindre grad kan påvirke. Som leder har jeg måtte gå til det skritt å delvis permittere de ansatte for å kunne redde arbeidsplassene til de samme menneskene, mine kollegaer og deres familier. Paradoksalt nok er vi blant de bedre stilte, og det er mange som har det langt vanskeligere enn oss. Fellesnevneren er at vi alle ønsker å komme tilbake til normalen.

 

Jeg har en utfordring med å finne ord som rasjonelt beskriver hva jeg mener om de enkeltindividene som virker å leve sitt eget liv, uten å ofre andre en tanke og hva deres egne egoistiske handlinger kan føre til. For hver egoist som vet de er smittet og allikevel velger å oppsøke andre, for hver egoist som velger å bryte retningslinjene, setter de andre mennesker i fare, samt medfører at veien tilbake til normalen blir enda lenger for oss alle.

 

Kollegaene mine og jeg fant ut at vi ville skape et synlig bevis for de som vil vise at de tar dette på alvor. Selv om dette påfører oss kostnader, er vi der at vi tror det vil være verdt det i det lange løp og at vi som nasjon kan komme oss raskere tilbake til normalen.

 

For de av dere som sender oss deres navn og adresse, sender vi ut to merker med budskapet Jeg tar Koronaviruset på alvor. Dette kan festes på f. eks. bilen, postkassa, vinduet der du bor eller andre steder.

 

Merkene kan du få tilsendt ved å følge denne linken.

 

Det er viktig for oss å understreke at dette ikke koster noen ting og vi vil slette dataen din med en gang vi har sendt deg merkene.


Vennlig hilsen
Robert Stenbro

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps