Laksogvildtcentralen Helfoliering Bildekor 1920

Stilrent design til Laks & Vildt

Nonbye Norge har gjennom de siste årene hatt gleden av å samarbeide med Laks&Vildt. Nå senest ønsket de å få implementert firmaets profil på en BMW i3, og ønsket var at den skulle stikke seg ut. Målsetningen var derfor å kombinere et rent og moderne design, samtidig som den skulle tiltrekke seg oppmerksomhet.

Vi tok derfor utgangspunkt i kundens to hovedfarger, blått og hvit og jobbe ut i fra det. Da biler er i bevegelse, handler det om å gjøre utrykket enkelt og gjenkjennbart, samtidig som budskapet skal fremstå som moderne og fange oppmerksomheten. Ved å ta i bruk bilens naturlige design gjennom kanter og profiler, plasseres elementene i en sammenheng hvor man ønsker å innfri de kriteriene. Det være seg naturlige kanter og avdelinger til karosseriet til hjulbuene og de muligheter som skapes ut i fra det. Vi valgte derfor å helfoliere bilen i blått og hvit, før vi plasserte ut firmaets profilelementer med den hensikt å gjøre det tydelig, moderne og gjenkjennbart.

Laks&Vildt ble svært godt fornøyd med resultatet, noe vi selvfølgelig setter stor pris på da det var vår målsetning med oppgaven.

Bildekor Helfoliering 555
Bmwi3 Helfoliering 555
Helfoliering Bildekor Folie 555
Laksogvildtcentralen Helfoliering 555
Joachim Nonbye Hvit 262

Har du noen spørsmål? Send meg en mail eller ring!

 

Kanskje du akkurat nå sitter med et spørsmål om bildekor der vi kan bistå med løsning. Det koster ingenting å spørre! Send meg en e-post eller ring, jeg svarer deg - enkelt og uforpliktende!

 

Klikk her for å sende meg en mail!

Vennlig hilsen Joachim

Mobil: +47 91 56 47 98

 

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps