Ragnsells Dekor Utvendig 1920

Ragn Sells AS

15. desember flytter Ragn-Sells AS inn på sitt nye hovedkontor på Lørenskog utenfor Oslo. Her samles administasjonen i Stor-Oslo under ett tak sammen med det etablerte produksjonsanlegget. Det nye kontoret har 80 kontorplasser i tillegg til garderober og kantine for alle ansatte. Flere av Ragn-Sells datterselskaper vil også få kontorer i det nye bygget.

 

Til Hovedkontoret har Nonbye Norge AS levert Led-lysskilt, flaggstenger og flagg.

Led-lyskiltene er levert på ramme med reflektorer og lys bak skiltet. Dette gir en god effekt og bidrar til at fargene i skiltet også beholdes i mørket.

Flaggstengene er levert med innvendig line i tillegg til at stengene er låst. Dette medfører at det ikke vil ligge en line som slår i vinden i tillegg til at man slipper hærverk ol.

Flagg er levert i høyeste kvalitet og er et produkt vi har på vårt lager for Ragn-Sells

Ragn-Sells har signert en rammeavtale med Nonbye som sikrer forutsigbarhet for begge parter, vi har flere produkter som lagervare slik at vi hurtig kan bistå Ragn-Sells ved behov.

I tillegg til skilter, flagg og flaggstenger så leverer vi også bildekor, lastebildekor, print, helfolieringer, decaler, plateskilt, bannere mm til Ragn-Sells


Facebook Fasadeskilt Ragnsells


Fasadeskilt Lysskilt Dekor 555


Fasadeskilt Ragnsells Ledskilt 555


Flaggstang Flagg Ragnsells 555


Ikon Ragnsells Logo 555


Lysskilt Ledskilt Flaggstang 555


Piktogram Ragnsells Lysskilt 555


Skilt Ragnsells Led 555


Lars Nonbye Hvit 555

Har du noen spørsmål? Send meg en mail eller ring!

 

Kanskje du akkurat nå sitter med et spørsmål eller med et prosjekt der vi kan bistå med løsning. Det koster ingenting å spørre! Send meg en e-post eller ring, jeg svarer deg - enkelt og uforpliktende!

 

Klikk her for å sende meg en mail!

Vennlig hilsen Lars Johnsen

Mobil: +47 95 05 24 76

 

NONBYE NORGE AS

Stålfjæra 26, 0975 Oslo
Org.Nr: 970977910

+47 23 39 19 80

mail@nonbye.no

Google maps