Møt noen av spesialistene våre her og la oss sammen skape den beste løsningen for deg

Vi er et hus fylt med spesialister som står klare til å hjelpe deg på veien videre, slik at du får det du har bruk for.
Det kan vise seg å være en løsning som du ikke trodde var mulig.

Spesialist prosjektledelse – Lillian Hexeberg

+47 922 07 210 – lh@nonbye.no

Gode relasjoner er grunnlaget

For Lillian er store og små oppgaver like viktige. Hun er rask med å få oversikt over alle slags prosjekter, hva målet er og hvordan man best kan nå målet – til avtalt tid.

Lillian er garantisten for at kunden blir sett, hørt, verdsatt og inkludert. Hun tar seg også av leverandører og installatører, slik at alle har en felles forståelse av hva som forventes og hvem som gjør hva. De gode relasjonene er avgjørende for å skape suksess for både kunden og Nonbye.

Hvordan skaper det verdi?

Lillians tilnærming og oversikt skaper trygghet for kunden. De føler seg i gode hender og at oppgavene deres blir tatt på alvor. Lillian har alltid en plan for løsning av en oppgave, enten det er foliering av bil eller innredning av et stort antall butikker.

Kom nærmere Lillian

Lillian har over 10 års erfaring innen kundebehandling og prosjektledelse. Hun har bygget opp mye kunnskap om bl.a. planlegging og prosjektøkonomi. Hun kan raskt sette seg inn i kundens oppgave og behov – og har erfaring til å komme med verdifulle alternative løsningsforslag når det er behov for det.

Spesialist bærekraft – Robert Stenbro

+47 920 15 732 – rs@nonbye.no

Miljøet er alltid på dagsordenen

For Robert har de bærekraftige og PVC-frie løsningene alltid høy prioritet. Han vet hvilken betydning dette har for miljøet og vet at kravene til kundenes miljøbevissthet bare øker. Derfor presenterer han alltid Nonbyes kunder for de bærekraftige mulighetene, deres høye kvalitet og gode holdbarhet – når mulighetene er der. Kan Nonbye gjøre noe godt for miljøet sammen med kundene, så gjør vi det.

Hvordan skaper det verdi?

Hos mange av kundene våre er bærekraftighet en viktig strategisk parameter. For kunden gjelder det på alle områder og dermed også for folieløsninger til f.eks. bildekorasjoner. Det er noe mange allerede er aktivt involvert i – og noe alle må ta hensyn til i fremtiden. Her hjelper Robert kundene godt i gang med å sette miljøet på dagsordenen i dialog med kundene.

Bli bedre kjent med Robert

Robert har vært en del av skilt- og foliebransjen vår i mange år. Han var tidligere ansatt i Visius, som i 2010 ble en del av Nonbye. Robert har stor erfaring med utviklingen av verdiskapende visuelle identitetsløsninger. Fokuset er alltid på bærekraftighet, noe som har vært en del av Nonbyes DNA i mange år.

Spesialist montage – Marius Bjørkvall

+47 412 78 434 – mb@nonbye.no

Grundige forberedelser er avgjørende

Tett dialog med montører og øvrige samarbeidspartnere, overblikk over behovet for utstyr, stillas og kraner, samt å holde styr på den rette temperatur ved foliering. Dette er blant oppgavene Marius har fokus på innen en monteringsjobb starter. Han gjør alt for å ha fullt overblikk over en oppgaves enkelte elementer, og at det er høy kvalitet på kundens ferdige produkt.

Hvordan skaper det verdi?

Et samarbeid med Marius er basert på trygghet. Gjennom fokus på helheten i en oppgave og tett dialog med alle parter, får kunden en problemfri montasje. Det skaper tilfredse kunder, som med stolthet kan vise frem den ferdige løsningen.

Kom tettere på Marius

Marius har jobbet med montasje i over seks år. Med i sekken har han også stor erfaring med tekniske tegninger, kunnskap om  byggematerialer og kundesamarbeid. Alt er med på å skape verdi i det daglige arbeidet.

Sterkt team med nordiske spesialister

Vi har et sterkt team av spesialister i både Norge, Sverige og Danmark. Sammen med våre andre høyt kompetente ansatte er de klare til å hjelpe deg godt videre – kanskje med en løsning du slett ikke trodde var mulig.

Les mer om våre spesialister i Danmark og Sverige, og hvordan de kan utgjøre en forskjell for akkurat deg.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?