Møt noen av spesialistene våre her og la oss sammen skape den beste løsningen for deg

Vi er et hus fylt med spesialister som står klare til å hjelpe deg på veien videre, slik at du får det du har bruk for.
Det kan vise seg å være en løsning som du ikke trodde var mulig.

Spesialist prosjektledelse – Joachim Vigdal

+47 9156 4798 – jhv@nonbye.no

Oversikt og tillit er alltid en hjørnestein

Joachim vil gjøre alt for at Nonbyes kunder fremstår profesjonelt med sin visuelle identitet. Nettopp med det målet tar han daglig i bruk sin erfaring som prosjektleder. Joachim er rask til å få oversikt over kundens behov, forventninger og økonomi, samt hvordan et prosjekt skal gjennomføres for å komme trygt i mål. Han tar gjerne kunden med på «reisen», for eksempel ved å anbefale valg av folie. Det fører til gjennomsiktighet og innsikt. Joachim har alltid fokus på målet i prosjektet. I samarbeid med både kunden og kolleger kommer alle seg helt frem.

Hvordan skaper det verdi?

I samarbeidet med Joachim får Nonbyes kunder ofte nye perspektiver på mulige løsninger. Det gir en trygghet å få innblikk i mulighetene og samtidig få råd av noen med erfaring. Joachim har alltid en plan for kundens prosjekt. Det danner et sterkt grunnlag for et tillitsfullt samarbeid.

Kom tettere på Joachim

Joachim har en bachelor i markedsføring og salg, og har arbeidet med prosjektledelse og salg i over fem år. Han har lang erfaring med ledelse av både små og store prosjekter innen foliering, fasadeskilting, bildekorasjon m.m., som alle bidrar til å styrke kundens visuelle identitet.

Spesialist bærekraft – Robert Stenbro

+47 9201 5732 – rs@nonbye.no

Miljøet er alltid på dagsordenen

For Robert har de bærekraftige og PVC-frie løsningene alltid høy prioritet. Han vet hvilken betydning dette har for miljøet og vet at kravene til kundenes miljøbevissthet bare øker. Derfor presenterer han alltid Nonbyes kunder for de bærekraftige mulighetene, deres høye kvalitet og gode holdbarhet – når mulighetene er der. Kan Nonbye gjøre noe godt for miljøet sammen med kundene, så gjør vi det.

Hvordan skaper det verdi?

Hos mange av kundene våre er bærekraftighet en viktig strategisk parameter. For kunden gjelder det på alle områder og dermed også for folieløsninger til f.eks. bildekorasjoner. Det er noe mange allerede er aktivt involvert i – og noe alle må ta hensyn til i fremtiden. Her hjelper Robert kundene godt i gang med å sette miljøet på dagsordenen i dialog med kundene.

Bli bedre kjent med Robert

Robert har vært en del av skilt- og foliebransjen vår i mange år. Han var tidligere ansatt i Visius, som i 2010 ble en del av Nonbye. Robert har stor erfaring med utviklingen av verdiskapende visuelle identitetsløsninger. Fokuset er alltid på bærekraftighet, noe som har vært en del av Nonbyes DNA i mange år.

Sterkt team med nordiske spesialister

Vi har et sterkt team av spesialister i både Norge, Sverige og Danmark. Sammen med våre andre høyt kompetente ansatte er de klare til å hjelpe deg godt videre – kanskje med en løsning du slett ikke trodde var mulig.

Les mer om våre spesialister i Danmark og Sverige, og hvordan de kan utgjøre en forskjell for akkurat deg.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?

15 + 15 =