Møt noen av spesialistene våre her og la oss sammen skape den beste løsningen for deg

Vi er et hus fylt med spesialister som står klare til å hjelpe deg på veien videre, slik at du får det du har bruk for.
Det kan vise seg å være en løsning som du ikke trodde var mulig.

Spesialist prosjektledelse – Joachim Vigdal

+47 9156 4798 – jhv@nonbye.no

Oversikt og tillit er alltid en hjørnestein

Joachim vil gjøre alt for at Nonbyes kunder fremstår profesjonelt med sin visuelle identitet. Nettopp med det målet tar han daglig i bruk sin erfaring som prosjektleder. Joachim er rask til å få oversikt over kundens behov, forventninger og økonomi, samt hvordan et prosjekt skal gjennomføres for å komme trygt i mål. Han tar gjerne kunden med på «reisen», for eksempel ved å anbefale valg av folie. Det fører til gjennomsiktighet og innsikt. Joachim har alltid fokus på målet i prosjektet. I samarbeid med både kunden og kolleger kommer alle seg helt frem.

Hvordan skaper det verdi?

I samarbeidet med Joachim får Nonbyes kunder ofte nye perspektiver på mulige løsninger. Det gir en trygghet å få innblikk i mulighetene og samtidig få råd av noen med erfaring. Joachim har alltid en plan for kundens prosjekt. Det danner et sterkt grunnlag for et tillitsfullt samarbeid.

Kom tettere på Joachim

Joachim har en bachelor i markedsføring og salg, og har arbeidet med prosjektledelse og salg i over fem år. Han har lang erfaring med ledelse av både små og store prosjekter innen foliering, fasadeskilting, bildekorasjon m.m., som alle bidrar til å styrke kundens visuelle identitet.

Spesialist bærekraft – Robert Stenbro

+47 9201 5732 – rs@nonbye.no

Miljøet er alltid på dagsordenen

For Robert har de bærekraftige og PVC-frie løsningene alltid høy prioritet. Han vet hvilken betydning dette har for miljøet og vet at kravene til kundenes miljøbevissthet bare øker. Derfor presenterer han alltid Nonbyes kunder for de bærekraftige mulighetene, deres høye kvalitet og gode holdbarhet – når mulighetene er der. Kan Nonbye gjøre noe godt for miljøet sammen med kundene, så gjør vi det.

Hvordan skaper det verdi?

Hos mange av kundene våre er bærekraftighet en viktig strategisk parameter. For kunden gjelder det på alle områder og dermed også for folieløsninger til f.eks. bildekorasjoner. Det er noe mange allerede er aktivt involvert i – og noe alle må ta hensyn til i fremtiden. Her hjelper Robert kundene godt i gang med å sette miljøet på dagsordenen i dialog med kundene.

Bli bedre kjent med Robert

Robert har vært en del av skilt- og foliebransjen vår i mange år. Han var tidligere ansatt i Visius, som i 2010 ble en del av Nonbye. Robert har stor erfaring med utviklingen av verdiskapende visuelle identitetsløsninger. Fokuset er alltid på bærekraftighet, noe som har vært en del av Nonbyes DNA i mange år.

Spesialist montage – Marius Bjørkvall

+47 4127 8434 – mb@nonbye.no

Grundige forberedelser er avgjørende

Tett dialog med montører og øvrige samarbeidspartnere, overblikk over behovet for utstyr, stillas og kraner, samt å holde styr på den rette temperatur ved foliering. Dette er blant oppgavene Marius har fokus på innen en monteringsjobb starter. Han gjør alt for å ha fullt overblikk over en oppgaves enkelte elementer, og at det er høy kvalitet på kundens ferdige produkt.

Hvordan skaper det verdi?

Et samarbeid med Marius er basert på trygghet. Gjennom fokus på helheten i en oppgave og tett dialog med alle parter, får kunden en problemfri montasje. Det skaper tilfredse kunder, som med stolthet kan vise frem den ferdige løsningen.

Kom tettere på Marius

Marius har jobbet med montasje i over seks år. Med i sekken har han også stor erfaring med tekniske tegninger, kunnskap om  byggematerialer og kundesamarbeid. Alt er med på å skape verdi i det daglige arbeidet.

Spesialist grafik – Tine Stenbro Svang

+47 9521 9398 – ts@nonbye.no

Alt starter med kunden i centrum

Tine starter altid nye opgaver op med at sætte kunden i centrum. På den måde får Tine fra starten et overblik over, hvilket marked hendes kunde bevæger sig på samt, hvad kundens ønsker og forventninger er. Dermed kan hun komme med stærke forslag til, hvad der skal til for at give kunden en høj synlighed og en stærk visuel identitet. Og Tine kommer sjældent kun med ét forslag. Hun laver ofte flere alternativer, så kunden har noget at vælge imellem. Altid med fokus på løsningen skal holde i virkeligheden.

Hvordan skaper det verdi?

Et samarbejde med Tine bygger på godt forarbejde og stærke visuelle forslag. Det giver kunden tryghed og nye perspektiver på deres løsninger, som underbygger deres visuelle identitet optimalt i forhold til budgettet. Alt sker med stor faglighed med baggrund i Tines mangeårige erfaring.

Kom tættere på Tine

Tine har studeret grafisk design på IGM (Institutt for grafiske medier). Hun har  været i branchen siden 2000. Først hos Visius, som blev opkøbt af Ole Nonbye i 2010. Hun har i alle årene arbejdet med mange områder af kundernes visuelle identitet – herunder bilreklame, facadeskilte, logodesign og udarbejdelse af profilmanualer. 

Sterkt team med nordiske spesialister

Vi har et sterkt team av spesialister i både Norge, Sverige og Danmark. Sammen med våre andre høyt kompetente ansatte er de klare til å hjelpe deg godt videre – kanskje med en løsning du slett ikke trodde var mulig.

Les mer om våre spesialister i Danmark og Sverige, og hvordan de kan utgjøre en forskjell for akkurat deg.

Skal vi kontakte deg og din virksomhet?